Muğla Kamplı Gezimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NXTRAİL52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,140

NXTRAİL52

Ana Kamp
Yer
YALOVA
Temmuz 15 inde başladığımız yolculuğumuza daha önceden de bilgi almak için konu açtığım Fethiye Boncuklu koyundan başladık.Ben..eşim ve iki kızımla yaklaşık 1000 km lik yolculuktan sonra ilk hedefimiz boncuklu koyuna gece geç saatlerde vardık..derhal çadır açılıp yatıldı..ilk kamp yerimizde ilgili görseller :

2013-07-17 05.48.58.jpg

2013-07-17 05.53.10.jpg

2013-07-17 09.35.05.jpg

Etiketler
Ynt: Muğla Kamplı Gezimiz...

görüntüler 5 mp cep telefonu ile çekildiğinden çok kaliteli olmayabilir..kusuruma bakmayın...

2013-07-17 10.50.23.jpg

2013-07-17 11.59.31.jpg

2013-07-17 19.54.54.jpg

2013-07-17 19.58.20.jpg

tek enerji kaynağım aracımın aküsü..kendi yaptığım seyyar led lamba..peltier sistem soğutucu...portatif Wc...taşıma suyla gayet keyifli devam ediyor...

2013-07-18 14.50.40.jpg

2013-07-18 14.52.24.jpg

Estağfurullah Emre bey...ben de ne öğreniyorsam GEZENBİLİR'DEN öğreniyorum..saygılar

gezimizin ikinci durağı Fethiye den Muğla istikametine Çiftlik beldesi civarında karadaş plajı oldu..Wc ve elektrik imkanı yine yok ama tulumbadan su çekme imkanı var...bizim için güzel bir değişiklik oldu .. ücretsiz kampa devam ;D

Muğla insanı çok sıcak geldi bize..sohbetler ..ikramlar..saklıkenti görmeden gitmeyin dediler...hadi bakalım ver elini SAKLIKENT

2013-07-21 13.20.31.jpg

2013-07-21 13.21.53.jpg

2013-07-21 15.03.41.jpg

Yanıtı yazdım, başka başlıkta görseli geldi.Öncelikle ben gezimden nasıl en güzel hazzı alırım düşüncesiyle ,bir başkası için büyük sorun gibi algılanacak şeylere,çözüm üreterek güzel bir gezi yapmışsınız anlaşılan.Dünya tatlısı çocukalarınızla,ve aynı kafa yapısındaki eşinizle(kampçılığın en önemli faktörü) geçirdiğiniz güzel tatili izlemeye devam..

İyi tatiller. Tecrübelerinizi bizimle paylaşmaya devam edin lütfen.

sadece görmek için gittiğimiz saklıkent ile ilgili söylenecek çok şey var da ben özet geçeyim..doğa harikası bir yer..ilk önce tavsiye edilen alabalıklarımızı yedik.
sonra da kalmaya karar verdik..george isimli işletmenin kamp alanında elektrik . su . duş . wc ,internet ve havuz hizmetlerinden faydalanmak dahil günlük 20 tl olunca kalma süremizi de uzattık ve üç gece de bu mekanda konakladık.personel ilgili .ortam temiz.. extra ücret karşılığı rafting ve kanyon gezisi yapabiliyorsunuz..raftingi yaptık ancak kanyon çocukla zorlar deyince vazgeçtik...

2013-07-21 15.47.49.jpg

2013-07-21 17.30.02.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON MESAJLAR

SON KONULAR