merhaba İSKİ teşekkür ederiz...en kısa sürede tanışırız umarımiski' Alıntı:Merhaba arkadaşlar bir daha ki geziye MARMARİS ten bende katılmayı isterim. Muğla da böyle bir oluşumun olması çok güzel.Emeği geçenlere teşekkürler.Aranızda tanıdığım arkadaşlara en kısa sürede ulaşacağım.
merhaba gökan bey bizde sizlerle tanışmak isteriz ....fethiye de bir prugramınız var mı...07gokhanlc' Alıntı:Arkaaşlar merhaba,
Ben Antalya Offroad (ANTOFF) grubundan Gökhan.Sitede gezinirken sayfanızı görüp izledim.Güzel dostlukların ve güzel gezilerin oluştuğunu görüyorum.
Biz fethiyedeki bir dostumuzun daveti üzerine 4-5 Şubat (Cmtsi -pzr) tarihinde Fethiye Ölü denizde olacağız,Eğer sizin içinde uygun olacak olursa sizlerle de tanışmak isteriz.
selamlarımla,,,
okitay' Alıntı:merhaba gökan bey bizde sizlerle tanışmak isteriz ....fethiye de bir prugramınız var mı...
merhaba arkadaşlar ile degerlendirmeye alalım ....güzel bir fırsat her zaman denk gelmeye bilir saygılar07gokhanlc' Alıntı:Oktay bey ve Muğla Bölgesi ofroad sever arkadaşlar merhaba,,,
Bizi Fethiyeye davet eden arkadaşımız Paul bey Pazar günü için bir parkur ayarlayacak ve orada soft bir gezi yapıp antalya ya döneceğiz.Sizlerde gelirseniz Pazar günü hem tanışmış hemde hep beraber bir gezi yapmış oluruz
selamlarımla
sorun yok07gokhanlc' Alıntı:Bir yanlış anlama olmasın söz ettiğim tarih 5 şubat
selamlar...