Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,366

gezgen

Kamp III
Mesajlar
672
Tepkime Puanı
3
merhaba arkadaşlar;
Malumunuz bahar kapıyı tıklamaya başladı,Derim ki kamçı,karavancı dostlar eşinizle dostunuzla gelin buraların tadını çıkaralım.Muğla civarı dememdeki neden sadece ve sadece organizasyon kolaylığı.Rakı-balık-roka olayına olumsuz bakmayız.Denize mayolarımızla gireriz!Sanatın her türlüsünden hoşlanır okumayı fotoğrafı severiz.Doğayı sevdiğimizi ve her koşulda (yağmur,elektriksizlik,tuvaletsizlik,ıssızlık vb.) doğada olmak istediğimizi bilmem söylemek gerekir mi?Ben ve eşim sizlerle tanışmaktan onur duyarız.
 

Etiketler
Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

Harika bir davet... Güzel yurdumuzun her köşesinde benzer dili konşabileceğimiz dostlarımız olması çok güzel. Benim yaz tatili haricinde oralara uzanabilmem biraz zor. Yine de orada dostlarımız olduğunu bilmek güzel...
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

bu güzel davet bir kez daha keşke bi karavanım olsaydı dedirtti, umarım güzel bir tatil yaparsınız.
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

merhaba arkadaşlar;
Şu an itibariyle 2 günlük kısa Turnalı - Akbük gezisinden yeni döndüm.Öncesi olaylar şöyle gelişti..Hani yazmıştım ya bahar kapıyı tıklatıyo diye.Akşam eşimle oturuyorduk bizim kapı gümbürtüyle menteşelerinden takımıyla kırılarak yere serilince korkuyla baktık ki gelen BAHAR dı.Beni lap-top'un başında hanımı da dizi seyrederken yakaladı.Bre umursuzlar nedir bu haller diye gürleyince ben arkadaşlara çağri yapmiştım kem küm ettm hanım da (papatyam dzisindeydi kendileri) öyle apıştık kaldık. Hadi bakiyim ufaktan yola deyince kös kös yollara düştük ki hakkaten bahar gelmiş !
Şimdi demem şu ki bi çoğumuz hayallerini hep erteliyor.Birilerimiz yeni karavan birilerimiz tatil,zaman kimimiz hanımının yeterli cesaret seviyesine ulaşıp konfor ve güvenlik konusunda ikna olmasını bekllerken balıkçı hasan usta misali tekneyi bitirince ölmüş olabiliriz! Doğaya çıkmanın olmazsa olmazları yoktur.İnsan isteyince neler yapmaz.Yeterki yeterince istesin.Kimse üstüne alınmasın ama bu konuda hanımların büyük rolleri var!Extrem durumlarda gördüğüm hep yabancı bayanlardı.Bizim eşlerimizde hep konfor ve güvenlik konusunda hep takıntılar mevcut malesef.Hatta bazı arkadaşlarda bile bu tür çekinceler var.Bunlardan kurtulmanın tek yolu bu işi gerçekten bilinçli yapanlarla beraber deneyimler edinmektir.Ertelemeler ve sanal ortamlarda hayal paylaşımlarına son verip sadede gelelim...:smiley:
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

böyle bi yerler.....[attachment=1]

Turnal 114
 



Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

[attachment=1]
kışın böyle oluyor........

Aml 229 800x536
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

belki de burda.........???[attachment=1]

Gmbe 178 800x536
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

sn.gezgen, aramıza katıldığınızdan beri ilginç anlatımınız ve sınır tanımaz doğa sevginizle farklılık yarattınız. Sizi imrenerek izliyorum. Düşünce olarak paralel bir çizgiye sahibim, hatta bu foruma katılan bir çok arkadaşım benden daha keskin hatlarla sizin düşüncelerinizi taşıyor. Sizin de yukarıda altını çizdiğiniz gibi bu konuda eşlerin düşüncesi çok daha önemli. Eşlerimizin çocukluktan gelen yetiştiriliş tarzı nedeniyle şehirde gündüzleri bile sokakta rahat olamaması doğada bilmedikleri bir ortamda daha ürkek olmalarına neden oluyor. Erkeklerse hemen hemen ilk yaşlarından itibaren sokakta rahat olmayı öğreniyorlar. Ben eşimle evlendikten sonra sırasıyla bisiklete binmeyi,araba kullanmayı ve yüzmeyi öğrettim. Üstelik kendini idare edercesine değil iddialı olacak şekilde öğrendi. En son öğrendiğiyse kampçılıktı. Bu konuda eksikleri olmasına rağmen hadi gidelim diyebilecek kadar kampçıdır.
Ama biz de sizin gibi emekliliğimizi özlemle bekliyoruz, evde 2 çocukla sizin kadar rahat hareket etme lüksümüz ne yazık ki yok! bu nedenlerden dolayı sadece planlı yapılan gezi ve kamplara katılabiliyoruz.
Bu kadar sözden sonra sizinle tanışıp yukarıda fotoğraflarını koyduğunuz güzel doğa parçalarından bir tanesinde kamp yapmayı diliyoruz...
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı, Karavancı Dostlara Açık Davet

Gezgen hocam,

Mesajlarınız inanın çok keyifli...
Tabiri caizse pek çok arkadaşın kafasına en uygun kişilerden birisiniz düşünceleriniz ve görüşlerinizle...
İnanın gelebilsek, koşullar uysa çoktan ailemle yola çıkmıştım Muğla kamp teklifiniz için...
Lakin koşullar uyana kadar ertelemem gerekiyor...
En kısa zamanda tanışmak dileklerimle...

Haldun
Bursa

Not: Haşmet hocamın dile getirdiği "engeller"e çoğu kişi gibi bende sahibim... :'(
 




Ynt: Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet

Merhabalar Sayın Gezgen (Orhan bey sanırım)
Nazik davetinizi malesef yeni fark ettim. Aradan çokta uzun bir süre geçmediğini düşünüyorum. Ne dersiniz ?
Ben her sene Gökova Akyaka orman kampına 15-30 gün cıvarında gidebiliyorum ama bu sene kısmet ise emekli olup uzun süreli geleceğim inşallah.
Görüşebilmek dileğiyle dostça kalınız.
Ümit Tiryaki 0 5362460909
centilmen06@gmail.gov.tr
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet

sayın gezgen nazik davetinize şimdiden teşekkür ederim .aracım zaten sizinle hemşeri 48 plaka ben ve eşimde sizinle tanışmaktan mutluluk duyarız en kısa zamanda buluşmak üzere..
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet

Orhan bey, bize keşfedilecek yeni koyların resimlerini koydukça oralara sık sık gelme ihtimalimiz artıyor :smiley:
 

Ynt: Muğla Civarı Kampçı ve Karavancı Dostlara Açık Davet

Bu arkadaşı tanıyan varmı ben 3-4 aydır bu yöredeyim daha tanışamadık.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst