MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huntercemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 67
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,708
Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

geçmiş olsun,

bu tür durumlar çok sık tekrarlandığında sanırım aracın şasesinde de
esneme ve deformasyonlara neden olabiliyor,

herhalde vinç montajı sırasında bu da hesaba katılıyordur,

benim arazi aracım olmamakla birlikte bir arayış içindeyim,

Bu tür araçların da bazı ustaları, benim bildiğim bazı otomobil tamircileri gibi

sorunlara çözüm buluyorsa işimiz çok zor..... selamlar.

Etiketler

Bence bu çamur değil. Kilitli defransiyel eksikliğine katılıyorum. Çamura batmak bambaşka birşey.Plaka suyun içinde olucak,eksoz gluk gluk edicek:smiley:

Geçmiş olsun. Gördüğün kadarıyla araç çamura tamamen oturmuş. Bu çamurda, bir de gövde çamura saplanmışken lastikler ne yapsın.

öncelikle bukadarla geçmiş olsun tek olmanız işi dahada zorlaştırmış bir araç daha olsaydı daha rahat olurdunuz aracınız resimde gördüğüm kadarıyla oturmuş sol tekerin tutunuyor fakat sanırım kilit olmadığından sağ tekere veriyor yükü o yüzden zorlaşmış işiniz bir seferinde 3 araç batmıştık vincimiz yoktu kirkolarla kaldırıp kurtarmıştık bir aracı diğerini çekmiştik beni ise traktör çekmişti aracım ağır olduğu için bunlar deneyimdir tüm tutkunlara selamlar

valla bence at mt olayı değil ayrıca federal mt kullanıyorsunuz galiba oonlarda çamurda eniyi randıman veren mt lastiklerden ama şansızlık işte ya ikinci araç ya vinç ya kilit şart oluyor böyle durumlada geçmiş olsun tekrar rast gele ;) :D

kullanmak nasip olmadan gitti vinçli feroza cemal kardeş.

bence traktör en son çare olmalı, öncelikle uygun lastik, kilit, vinç, kürek, kriko ve kum paleti. ha bunlarlada sonuç alınmaz ise bir traktör çağırılabilir ama zaten bu saydığım techizatların yanında beceri ve azimde olursa arazide kolay kolay kalınmaz bence.

Merhaba Üstadlar,

yazmadan geçmek istemedik. Bende bu federal mt lastiklerden aldığımda benimde kalma şansım hiç olmaz demiştik. ama bir çamur deryasına girdiğimde bu lastiklerin çamuru lastik kanallarına doldurması sayesinde olduğum yerde kaldım. ve hemen silverstone 117 extreme lastikleri aldım. bu lastikleri bir çok yerde denememe rağmen hiç kalmadım. Tavsiye ederim..

ferozalarda sanırım kilitli difransiel yok nereden temin edilir orasıda belli değil tabiki olsa kilit vinç daha bir emniyette dersin kendini.

aradan çok zaman geçmiş ;D
lastiklerden başka herkes suçlu tek suçsuz olan mt lastikler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR