Ynt: Mt Lastik İhtiyacı
bekirgümüş' Alıntı:
aptullah bey ben birsüredir lastik araştırmaktayım ,şimdi ilhanbey ve sizin yazınızı okudum,kumho kl71de bürtürlü karar veremiyodum,aracım 3kapı vitara 5san yükselme var benim için bu lastik uygunmudur.
Hocam ben de sizin gibi almadan önce çok araştırdım, bu site ve diğer bir kaç sitede MT lastikler ile ilgili tüm yorumları okudum.
Daha önceki lastiklerim Lassa Competus'tu ve çamurda çok memnun değildim, aslında aracı asvalt ağırlıklı kullanırım, iş güçten çok fazla off road gezilerine zaman bulamıyorum, fakat nadir de olsa Competus AT'lerle battığım, traktör çağırdığım zamanlar oluyordu, ayrıca aracımın daha kaslı off road aracına yakışır bir görüntüsü olsun istiyordum.
Bu nedenle KL-71 aldım.
Aldıktan sonra abartılacak derecede bir ses, yol tutuş kaybı, kuru, yağmurlu ve karlı asvaltta fren mesafe uzaması( genelde 80 km hızla kullanırım, nadir 100e çıkarım) , yakıt tüketim artışı yaşamadım.
Bunların yanında hissettiğim fark araç ışığa yaklaşırken yavaşça frenleyip durma noktasına gelirken lastik dişlerinden kaynaklı hafif bir titreşim, sanki ABS devreye girmişçesine bir his uyandırmaya başlamıştı. Ani frenlerde bahsettiğim gibi çok hız yapmadığımdan AT lastiklerden çok farklı değildi.
Bu nedenle aldığıma hiç de pişman olmadım, ilk zamanlar memnun olmazsam hemen geri dönüş yaparım, ya da yazları dönüşümlü kullanırım diye elde tuttuğum Competus'ları da elden çıkardım.
Araç tek aracımız olduğu için ailece hem şehir içi hem de Denizli'den 250-500 km mesafelerdeki şehirlere şehirlerarası yolculuklarım oldu, kendim veya aile fertlerinden KL-71 kaynaklı ses, gürültü, yoruculuk gibi bir şikayet olmadı.
Ancak.....
Ne zaman ki üzerinde asvalt tipi binek araç lastikleri takılı XL-7 aldım. Ve her iki aracı da kullanmaya başladım, ister istemez ses ve konfor olarak kıyaslamaya başladım. XL-7 'ye aldıktan bir süre sonra Bridgestone Dueler AT lastik takmama rağmen ister istemez kıyaslama yapıp KL-71 takılı Vitara'yı sesli ve daha konforsuz hissetme durumu değişmedi.
Olayı özetlersek KL-71, MT grubu içinde ses, konfor anlamında asvalta en yakın lastiklerden biri olmasına rağmen sonuçta bir MT ve kesinlikle AT lastikler kadar asvalt konforu yok. Ama öyle asvaltta hiç binilmeyecek, gürültüden arabanın içinde insanlar birbirini duyamayacak, en ufak frende kayıp savrulacak diye bir durum da yok.
Ayrıca özellikle JLX e yakışıp aracı görsel anlamda tamamlıyor.
Özetle ses konusunda çok aşırı hassas değilseniz uygun bir lastik.
Benim aracımda 6.5 cm süspansiyon yükseltme vardı, buna rağmen 235-75 ebad takınca diraksiyon tam sağ ve sol yapınca çamurluk içlerine sürttüğünden direksiyon turunu hafif kısmıştım, siz 5 cm yükseltme ile 215-75 ebad kullansanız gerek tam turlarda gerekse arazide artikulasyonlarda daha uygun olur kanaatindeyim.