KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
TEKRAR TESEKKURLER....ILGILERINIZ ICIN....
eger ufacikda olsa bir ilham verebildiysem ne mutlu...amacimiz hep beraber gideyenler icinde olsa bu paylasimlar ile guzel vakit gecirmek ve cevremize daha duyarli gozle bakabilme becerisini gelistirmek...bisiklet doga ve fotograf ,birbirine ne kadar da bagli...
yeni fotolar ile devam etmeye gayret edecegim....
onemli bir hatirlatmaaa.......
FOTOLARDA KESINLIKLE HERHANGI BIR PHOTOSHOP UYGULAMASI veya benzeri bir baskasi KULLANILMAMAKTADIR....HEPSI CEKILDIGI SEKLIYLE YUKLENMEKDEDIR....
CANAKKALE+GELIBOLU SAVASLARININ YILDONUMUNDE BUTUN SEHITLERi SAYGI ILE ANIYORUM...VE BU ONEMLI GUNDE ORAYA DOGRU PEDAL CEVIREN BISIKLET SPORCULARINA DA SELAM OLSUN.....
notaylastigim fotograflar internet uzerindendir,paylasan sahiplerine tesekkur ederim..
evet millet...
habire ben fotograf cekip yolluyorum...ama bu son turda dostumuz beni cekmis komple... zaten yola ciktigimiz anda dahil olmak uzere durup dururken 2 kere lastik patladi degistirdim...uzun zamandir hic basima gelmemisti...bol bol soylendim...hatta bi arkadasim bana lastigin icinde ki plastik koruma seridini cikartmami isarla soylemis beni kandirmayi basarmisti...ona bayagi.....
onun haricinde sadece gezdik...ozlem giderdik...kemer yolu ve eski bisikletimle ( kendisi ilk bisikletim olur 1992 model )