Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,939

Etiketler
Ynt: Mountainbiker's Photos

eskiden lada ile beraber gezdigim kardesimle simdi bisiklete talim eder olduk...malum hayat sartlari...

TEKRAR TESEKKURLER....ILGILERINIZ ICIN....
eger ufacikda olsa bir ilham verebildiysem ne mutlu...amacimiz hep beraber gideyenler icinde olsa bu paylasimlar ile guzel vakit gecirmek ve cevremize daha duyarli gozle bakabilme becerisini gelistirmek...bisiklet doga ve fotograf ,birbirine ne kadar da bagli...
yeni fotolar ile devam etmeye gayret edecegim....

onemli bir hatirlatmaaa.......
FOTOLARDA KESINLIKLE HERHANGI BIR PHOTOSHOP UYGULAMASI veya benzeri bir baskasi KULLANILMAMAKTADIR....HEPSI CEKILDIGI SEKLIYLE YUKLENMEKDEDIR....

UYGULAMA KULLANDIGIM ZAMAN BELIRTECEGIM...

selam.sizlere bir ufak kafa dinleme turuna ciktigimiz bir an dan karelerle devam edecegim...

CANAKKALE+GELIBOLU SAVASLARININ YILDONUMUNDE BUTUN SEHITLERi SAYGI ILE ANIYORUM...VE BU ONEMLI GUNDE ORAYA DOGRU PEDAL CEVIREN BISIKLET SPORCULARINA DA SELAM OLSUN.....

notaylastigim fotograflar internet uzerindendir,paylasan sahiplerine tesekkur ederim..

uzun suredir karayolunda gezmeyi unutmusum...
nostalji yapalim dedik eski bisikletimle...

veee eski bir yol....unutulmaya yuz tutan manzara terasi....ardindan bir cay molasi ve dagdan gelen su ile su takviyesi ve geri donus...

donus de 1000 lerce yillik kaya resimlerinin oldugu yeride ziyaret ettik... vee donduk

evet millet...
habire ben fotograf cekip yolluyorum...ama bu son turda dostumuz beni cekmis komple... zaten yola ciktigimiz anda dahil olmak uzere durup dururken 2 kere lastik patladi degistirdim...uzun zamandir hic basima gelmemisti...bol bol soylendim...hatta bi arkadasim bana lastigin icinde ki plastik koruma seridini cikartmami isarla soylemis beni kandirmayi basarmisti...ona bayagi.....
onun haricinde sadece gezdik...ozlem giderdik...kemer yolu ve eski bisikletimle ( kendisi ilk bisikletim olur 1992 model )