Mountainbiker's Photos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOUNTAINBIKER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,768
Ynt: Mountainbiker's Photos

[attachment=1]

CIMG0313.jpg

Etiketler

bir bust kaidesinin hala saglam kalmis tasi ve yazilari...son kelimeyi cozdum bi sekilde,anlami BABA.....
ozamanlarda babalar degerliymis simdide...kimbilir ne islerle istigal eden bir baba imis...degerini hic yitirmeyen bir sifat...BABA sifati. :smiley:))

CIMG0308.jpg

mehur 60 km lik uzun parkuru tum zorluklarina ve yanindaki profesyonel uzunyol ve yaris bisikletcilerinin performansina tas cikartircasina tamamlayan ufakligi kesinlikle burada da tebrik ediyorum.20 yasinda olan Anna ingiltereden tatile ailesiyle gelmisti ve ailesinin de buyuk destegiyleher tura katilmis ve bu ekip icinde ki diger yarisci agabeylerinin takdirini kazanmisti.sessiz ve alcak gonullu bi kiz olan anna ayni zamanda kosu yuzme ve yelken dallarinda da ihtisas yapmis.triatlona merakli.gelecegin mutlak bir sampiyonu gozuyle bakabiliriz.
[attachment=1]

CIMG0299.jpg

sevgili takipcilerim....
sonunda diger sozumude tutmayi basardim ve gecen cumartesi sabah 10 30 da seferhisardanyola cikarak DOGANBEY-GUMULDUR-URKMEZ uzerinden EFES (!) E ve ardindan da KUSADASINA varmayi basardim saat 17 30 sularinda,fotolar geliyor..

bir zamanlar is icin gelip kaldigim bu yere hep bisikletle gelmeyi hayal ederdim.yillar sonna oldu.gumuldurden bir manzara.
[attachment=1]

CIMG0329.jpg

MESHUR carsamba gunlerinin vazgecilmez 60 km lik sabah turunda gittigimiz koyumuz.
[attachment=1]
buradada donuse gectigimiz bir an...

CIMG0364.jpg

ucaklari da unutmadik.efes selcuk sivil havaalaninda ki sondurme ilaclama ucaklari..uzaktdan ufak gorunen bu canavarlar bayagi buyuklermis....
[attachment=2]

CIMG0341.jpg

merak edenler icin , bende uzaaaaaaaaaaaak turlar yapmak istiyorum...ancak
a) zaman
b) maddeviyat
sorunlari ni asamiyorum.aksi halde burada daha degisik fotolar gorecginize emin olabilirsiniz.
diger yonden,
buraya bakip yada benimle konusup ve beraber turlara gidelim diyen insanlar icinde gercekten hosnutum demekki insanlara bir takim guzel seyler verebilmisim..ilgilenen 14000 merakliya tesekkurler...

buraya da kopyaladim cunku paylasmak zorundayim....

Ynt: BISIKLET KULLANAN INSANLARA TRAFIDE SAYGI GOSTERMEYI GELISTIRMEK
« Yanıtla #11 : Bugün 11:57:37 »
Alıntı Değiştir
BAKINIZ.....
yeni bir olay uzerine ...buraya kopyaladim....neden insanlar artik tepki vermiyor.....FACEBOOK dan bir arkadasimin notu....uzucu...

ŞÖFÖRLERİN DİKKATİNE!!! Bisiklet trafik kanunlarına göre bir araçtır.Dahası bisikleti kullanan bir insan,yolda gördüğünüz her bisikletli bir can taşıyor.BUNU BİL VE ÖYLE trafikte ilerle.DAHA FAZLA CAN ALMA!! daha dikkatli ve saygılı araba kullanın.hızlı giderken ne ecelinden ol ne de başkasının eceli ol!!!! bugün kaybımız büyük...(lütfen bu iletiyi tüm dostlarımız paylaşsın arkadaşlarınızdan rica edin profillerinde paylaşsınlar.)
5 dakika önce · Beğen ·

14bin 2 yuz kusur insan burayi ziyaret etmisti ya insallah bu kadar insana bu mesajlar ulasir...onlarda cevrelerine ikilaf ile bunu paylasirda hayiri bir is yapmis oluruz...niyet onemli ise bende bu niyetle bu yazi ve fotolari paylasmaya devam ediyorum....

haberi buradan okudum....umarim sizde okursunuz
http://www.facebook.com/group.php?gid=115326621818689&v=wall

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR