Otomobil, Karavan veya motosiklet fuarları size bir çözüme sahip olduğunuz halde yenilerini sunarak sürekli bir şeyler arzulayarak yaşamanıza neden olabilir. Bu tip harcamalar çok büyük harcamalar olduğundan aile bütçenizin dengesini bozacak işler yapmanıza neden olur. Ben artık gitmiyorum ve yeni modelleri de hiç takip etmiyorum doğrusu.
Evet haklısınız. Ama aynı durum markete girseniz de geçerli. Markette çeşit çeşit sucuklar, kavurmalar, pastırmalar. Ki onlar da artık bütçeyi bozar hale geldi.
Onu kapatsan, bakkal devralacak aynı düzeni. Yani bir düzen var. Eee bir düzen varsa, neyse ...
"Otomobil, Karavan veya motosiklet fuarları size bir çözüme sahip olduğunuz halde yenilerini sunarak sürekli bir şeyler arzulayarak yaşamanıza neden olabilir." bu dediğinizi sosyal medya da yapıyor.
Kullanmıyor musunuz?
veya "fuar" kısmını çıkarıp "market" yazın. O da aynı sonucu veriyor.
Buyurun.
"Marketler, size bir çözüme sahip olduğunuz halde yenilerini sunarak sürekli bir şeyler arzulayarak yaşamanıza neden olabilir"
Pastaneler size bir çözüme sahip olduğunuz halde yenilerini sunarak sürekli bir şeyler arzulayarak yaşamanıza neden olabilir.
Bu mantıkla, istediğiniz yeri suçlayabilirsiniz. Yaklaşım çok doğru gelmedi bana ama, dilediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz tabii. (Özünde ne demek istediğiniz anladım, o ayrı konu)