Motosiklet, Çadır ve Demirköy

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan delasis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,594

delasis

Yeni Üye
Merhabalar, siteye yazdığım ilk yazımda yaptığım bir geziyi paylaşmak istiyorum. Tek başıma yaptığım İğneada - Demirköy gezisinden fotoğraflar.

37108244jd7.jpg

34449649gy4.jpg

83072624.jpg

10dh0.jpg

13aq0.jpg

14up5.jpg

15dj7.jpg

16zu7.jpg

17lw9.jpg

18ll1.jpg

24ky3.jpg

26xg6.jpg

27da2.jpg

28ih1.jpg

30ok2.jpg

34lj1.jpg

Etiketler
Ynt: Motosiklet, Çadır ve Demirköy

güzel bir gezi ve kamp olmuştur sizin için umarım. bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

bu son fotoyu merak ettimrde araya mı karışmış yoksa sizmi çektiniz iğneadada ?

Teşekkürler, tahmin ettiğiniz gibi oldukça keyifli bir gezi ve kamp oldu benim için.

Son fotoğrafı ben çektim :smiley: Fazla yaklaşamadığımdan zoom yaparak çektim o fotoğrafı. İğneada yakınlarında değil ama Beğendik'in batısında kalan bir bölgede çektim.

Merhaba...

Güzel bir gezi olmuş ama hocam sende Enduro ruhu var anladığım kadarıyla. Sahip olduğunuz makina ile o yollara pek uygun olmadığını düşünüyorum. Alın Enduro, yaşayın özgülüğü. Dağ bayır dere tepe orman patika... her yer sizin olsun.

yeni gezi fotoğraflarınızı bekliyoruz

Murat VURAL
KOCAELI

Teşekkürler, enduro konusunda haklısın, başlangıç için düşük cc li bir motosiklet kullanmak için bunu almıştım. Maalesef bunu sattım ve yeni motosiklet alamadım.. İlerde alırsam dediğin gibi tek tercihim enduro olacak. Bazı yollara giremediğime çok üzüldüm zaten bu motosikletle. Yine de tatmin etmedi değil :smiley:

fotografları bende çok beğendim son çektiğinde gerçekten ilginç enteresan olmuş !!
başarılar :D
yorum yapmadan geçmeyeyim dedim..
:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR