Motosiklet, Çadır ve Demirköy

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan delasis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,592

delasis

Yeni Üye
Merhabalar, siteye yazdığım ilk yazımda yaptığım bir geziyi paylaşmak istiyorum. Tek başıma yaptığım İğneada - Demirköy gezisinden fotoğraflar.

Etiketler
Ynt: Motosiklet, Çadır ve Demirköy

güzel bir gezi ve kamp olmuştur sizin için umarım. bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

bu son fotoyu merak ettimrde araya mı karışmış yoksa sizmi çektiniz iğneadada ?

Teşekkürler, tahmin ettiğiniz gibi oldukça keyifli bir gezi ve kamp oldu benim için.

Son fotoğrafı ben çektim Fazla yaklaşamadığımdan zoom yaparak çektim o fotoğrafı. İğneada yakınlarında değil ama Beğendik'in batısında kalan bir bölgede çektim.

Merhaba...

Güzel bir gezi olmuş ama hocam sende Enduro ruhu var anladığım kadarıyla. Sahip olduğunuz makina ile o yollara pek uygun olmadığını düşünüyorum. Alın Enduro, yaşayın özgülüğü. Dağ bayır dere tepe orman patika... her yer sizin olsun.

yeni gezi fotoğraflarınızı bekliyoruz

Murat VURAL
KOCAELI

Teşekkürler, enduro konusunda haklısın, başlangıç için düşük cc li bir motosiklet kullanmak için bunu almıştım. Maalesef bunu sattım ve yeni motosiklet alamadım.. İlerde alırsam dediğin gibi tek tercihim enduro olacak. Bazı yollara giremediğime çok üzüldüm zaten bu motosikletle. Yine de tatmin etmedi değil

fotografları bende çok beğendim son çektiğinde gerçekten ilginç enteresan olmuş !!
başarılar
yorum yapmadan geçmeyeyim dedim..
)