Motorunuz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 383,293
Ynt: Motorunuz Nedir?

tdm 850. Bu motorum yeni aldım. ankaradan aldım. 8 yıldır motorsiklete biniyorum.Daha önceki motorlarumla (Kanuni 301) yaz tatillerinde birer aylık ege -akdeniz gezilerim oldu. Ayrıca mz 151'im var. Şehir içinde genelde ona biniyorum. Motora her gün biniyorum. Asvalt yolda kullanıyorum. Toplamda 50.000 km'lik yol teccübem var. Bunun sadece 5000 km'si sehir dışı.

Etiketler

selamlar

Piaggio X9 250 evo 2004 model kullanıyorum şuanda 16000 km oldu ve çok memnunum inanılmaz zevkli ve çok rahat.
herkeze tavsiye ederim. motora binme sebebim arabamız var fakat ben motor tercih ediyorum hafta içi işe gidip gelirken yana gündüz dışar işim varsa arabayla çıksam sanki boğazıma sarılıp beni öldürmeye çalışıyorlar. allaha çok şükürler olsunki motorum var banamısın demiyor heryere zamanında ve işim aksamadan hem iş hemde zevkimi alıyorum. saygılar herkeze

herkese selam şuan ZX636-R'ım var daha hiç bir geziye katılamadım ama ben de ileride bir uzun yol motoru almayı planlıyorum.Tabi önce satmak lazım.

kanuni cheetah 125cc

oldukça küçük ama çok kullanışlı uzun yok gitmez genelde arazid,r onun işi arada şehir içi...

Tamemen doğa kamp ve uzun yolda kullanıyorum
geçen sene karadenizin tamamı sahilden gürcüstana kadar
bu senede karadenizin tamamını yayllalardan olmak üzere 3500 km yaptım
ve bu amaca uygun BMW 1150 gs kullanıyorum 100,000 km deyim

kazdagli' Alıntı:
Tamemen doğa kamp ve uzun yolda kullanıyorum
geçen sene karadenizin tamamı sahilden gürcüstana kadar
bu senede karadenizin tamamını yayllalardan olmak üzere 3500 km yaptım
ve bu amaca uygun BMW 1150 gs kullanıyorum 100,000 km deyim
Aramıza hoşgeldin.önümüzdeki yaz ben de bir Karadeniz turu düşünüyorum.Tecrübelerinden faydalanmak isterim.GPS rota kayıtları,oteller,servisler .........hakkında özel mesaj atabilirsen sevinirim.

the venturer' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin.önümüzdeki yaz ben de bir Karadeniz turu düşünüyorum.Tecrübelerinden faydalanmak isterim.GPS rota kayıtları,oteller,servisler .........hakkında özel mesaj atabilirsen sevinirim.

sevgli the venturer
ilgine teşekkürler
her konuda yardımcı olmaktan zevk duyarım gezilerimizde gps kullanmıyoruz ama rota notlarımız mevcut ve rota i,le ilgili oldukça geniş bir çalışmamız oldu
iş yerim tuzlada bu tarafa geçersen çayım sıcaktır
gezi ile ilgili raporumuz verdiğim linkten okuyabilirsin

http://www.agirabiler.com/forum/showthread.php?t=4553&page=10
giremezseniz
kazdagli nick 226358 şifre
size yardımcı olursa sevinirim
murat azak 0532 32 63 58

kazdagli' Alıntı:
sevgli the venturer
ilgine teşekkürler
her konuda yardımcı olmaktan zevk duyarım gezilerimizde gps kullanmıyoruz ama rota notlarımız mevcut ve rota i,le ilgili oldukça geniş bir çalışmamız oldu
iş yerim tuzlada bu tarafa geçersen çayım sıcaktır
gezi ile ilgili raporumuz verdiğim linkten okuyabilirsin

http://www.agirabiler.com/forum/showthread.php?t=4553&page=10
giremezseniz
kazdagli nick 226358 şifre
size yardımcı olursa sevinirim
murat azak 0532 32 63 58

Çok teşekkür ederim.Görüşmek ümidiyle.Hayırlısıyla böyle bir planım var.Bakalım ne olacak...Herşey zamana bağlı.Ben de sizi burlara beklerim.Güzergahlarıyla;motor cenneti buralar.İyi sürüşler.

Yaklaşık 1,5 ay önce Yamaha XVS 250 Dragstar sahibi oldum! Bu benim ilk motorum genelde h.sonları kullanabiliyorum... Bir defa lüleburgaza gittim geldim ilk ve tek uzun yol deneyimimdi :( h.sonları yakın yerlere yolculuk yapan ark.lar varsa haberleşelim bende katılmak isterim...

Yamaha Fazer 600 kullanıyorum. Fırsat buldukça alternatif güzergahlarda uzun yol yapmayı seviyorum.

2006 Yamaha FZ6

31.000 deyiz. Devam ediyoruz. :p

foto1.jpg

foto2.jpg

foto3.jpg

Bizim de eşimle beraber kullandığımız 150 cc lik skooter ımız var. Vallahi o kadar güzel oluyorki park derdi yok , her yere girip çıkıyoruz.
Arabayı neredeyse kullanmaz olduk.
Kesinlikle kasklarımızı takarız ve kurallarada uyarız. Motorumuz Çin malı ve 4 yıllık fakat halen taş gibi.
Herkezede tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR