Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,281
Motosiklet, yani bir taşıt. En güzel taşıt olması dışında başka ne gibi bir anlam yüklenebilir ki. Demek suç aleti gibi görülüyor. Çağ: uzay çağı.

Etiketler
Arkadaşlar bu haber ilk çıktığında bende şaşırarak okudum.Daha sonra merakımdan haberde yazan isimden imamın facebook adresine girdim. Profili incelediğimde fotoğrafların altında ki yorum ve yazışmalar çok garipti! Nelerin geçtiğini neler yazıldığını buraya yazamayacağım. Ama hayretler içinde okumuştum. Örnek olması bakımından (link vermek için) tekrar profiline girdiğim de fotoğrafların görülmediğini (muhtemelen arkadaş olmadığımız için) gördüm. Bana kalırsa bu arkadaşımızın görevden uzaklaştırılmasının tek sebebi motosiklet değil gibi duruyor !

Haklısınız, ancak benim itiraz ettiğim şey olayın motosiklete bağlanması. HIV virüsü gibi kabul ediliyor maalesef. Adamda kask yok, kuralllara uymak zaten yok, hız çok, trafikte bir sürü delinin oldugu yerde akla gelmeyecek riskler alıp resmen azraille inatlaşarak motosiklet kullanıp kaza yapar, ancak olaydan sadece şu anlaşılır:"motosiklet tehlikelidir". Oysa tehlikeli hatta felaket olan; kural tanımaz, bilinçsiz, yolda kendini kaybeden sürücülerdir.

Quasar' Alıntı:
Haklısınız, ancak benim itiraz ettiğim şey olayın motosiklete bağlanması. HIV virüsü gibi kabul ediliyor maalesef. Adamda kask yok, kuralllara uymak zaten yok, hız çok, trafikte bir sürü delinin oldugu yerde akla gelmeyecek riskler alıp resmen azraille inatlaşarak motosiklet kullanıp kaza yapar, ancak olaydan sadece şu anlaşılır:"motosiklet tehlikelidir". Oysa tehlikeli hatta felaket olan; kural tanımaz, bilinçsiz, yolda kendini kaybeden sürücülerdir.

Bende bir motosikletçi olarak yazdıklarınıza katılıyorum. Bu olayın komple motor'a bağlanması bence haber değerini arttırmak açısından daha kolay bir yol olmuş! Motosiklet algılamasında ki tespitlerinizle de aynı fikir deyim.

bizim örümcek beyınlı ınsanımız osmanlıdada bu tıp söylentıler hep geri kalmamıza sebep olmadımı yazık bence ıstıfa etmemeliydi bakalım muftuluk ne gerekceyle ıstıfasını ıstıyıcektı . bu bır motor diil bir spor arabada olsa aynı tepki olurdu bence sakallı takkeli bir tıpin önunde koyun gıbı dinlemeye alısılmış

tarık'ın böyle gündeme gelmesi hoş değil.. motorunun olması namaz kıldırmasına engel olamaz ama imam kelime anlamı itibari ile ne ifade ediyor.... sadece motoru olduğu için istifasının istendiğini sanmıyorum.. imamlık işini yapamayacaksa, bunu kaldıramayacaksa istifa etmesi uygun bence... tabiki imam sakallı, takkale olmak zorunda değil ama bi arkadaşın dediği gibi farklı duurmlar söz konusu olabilir...değil mi..

Sayın Arkadaşlar Tarık Balkı (Motosikletli Kardeşimiz ;D ) Benim Facebookumda Ekli Yani Gerek Paylaşımları Gerek Durumları Gayet Normal Bence Bu Konuda Hiç Bir Kuşkunuz Olmasın...

Valla önceki gariplikleri gören benim. Fotoğraf altında ki arkadaş yorumlarını sildiyse bilemem. Ben kendi gözlerimle gördüm ve okudum. Bırakın imam sıfatlı birine amiyane tabirle en fırlama arkadaşımın face' in de bile o şekilde müstehcen yorumlar yok !

Ynt: Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Arkadaşlar kendimizi kandırmayın. Kimse imam motor kullanıyor diye imamı tehdit etmez. zaten ilgili haberin altındad köylülerin buna benzer yorumları var. anadolunun binlerce köyü var ve o köylerde imamların jawa motorlara bindiğine ben kaç defa şahit olmuşum. eminim bir çok arkadaşımızda bana katılır. şimdi motorun markasının jawa olmamasından ötürü köylü böyle davranacakda değil. Herşeyi mantık çerçevesinde düşünürsek haberin iddia ettiği öz düşünce olan imam motora biniyor diye köylü tehdit etti vs. şeylere inanmıyorum. yüzlerce imam jawa motor kulanıyor. yüzlerce imam spor mont ve kot pantolon giyiyor. bence bu imamın köylüyle konuşmaları ukela tavırları vs. şeyler sonucu olayın böyle neticelendiği kanısındayım.

Ben kendisini az çok tanırdım uzaktan , efendi birine benziyordu . En son duyduğumda barmenlik yapıyordu turistik bir yerde : )

Emevi müslümanlığı ve şekil müslümanlığı bizi bu günlere getirdi.
Abd takmış tasmayı,nereye isterse oraya çekiyor.
Bizim sahte kabadayıda habire rol kesiyor,gariban halk ta gurur duyuyor.

dalyan' Alıntı:
Emevi müslümanlığı ve şekil müslümanlığı bizi bu günlere getirdi.
Abd takmış tasmayı,nereye isterse oraya çekiyor.
Bizim sahte kabadayıda habire rol kesiyor,gariban halk ta gurur duyuyor.
Sanırım yukarda yazan şeylerin konuyla ve konu başlığı ile hiçbir alaksı yok.

BTB_Wild' Alıntı:
Ben kendisini az çok tanırdım uzaktan , efendi birine benziyordu . En son duyduğumda barmenlik yapıyordu turistik bir yerde : )
:D :D :D :D

TEPKİ ÇEKEN İMAMIN MOTOSİKLET KULLANMASI ASLA DEĞİLDİR..ONUN HAL VE HAREKETLERİ İMAMA YAKIŞMAYAN TAVIRLARIDIR...TABİİ BİZDE HERZAMAN OLDUĞU GİBİ,ALÇAK BİR, BİRKISIM KENDİNE VAZİFE EDİNMİŞ BASIN HERZAMAN DİNDARLARA ÇAMUR ATMAYI VAZİFE EDİNMİŞTİR...BURDA ÜZÜCÜ OLAN BUTİP HABERLERE HAZIR OLAN KİŞİLER, ONLAR BALIKLAMA ATLARLAR VEDE BİRTAKIM DİĞER ÖNCEDEN OKUDUKLARIYLADA DESTEKLERLER BAZILARIDA İMAMHATİPLERİN ŞİMDİYE KADAR KAÇ MEZUN VERİĞİNİNİ HESAPLAR VE KENDİNCE BİR TEHLİKE OLUŞTURAN SAYI ÇIKARIR..TIPKI BU MİLLETE DÜŞMAN İÇİMİZDEKİ BAZI RUTBELİLER GİBİ..YANİ TABİİ HER MANTIK AYNI OLURMU..İMAM DEDİĞİN NAMAZDAN SONRA ARKADAŞLARININ TEKLİFİNİ KIRMAMALI VE NAMAZDAN SONRA BİRKAÇ DUBLE ATMALI..EE İBADET AYRI O İŞ AYRI BUZAMANDA BU ÇAĞDA BUNLAR OLMALI..BİRDE HEP MERAK EDERİM,BUTİPLERİN DİNLE, İMAMLA, CAMİYLE, NEKADAR İLGİLİLER ACABA.......SONRADAN TÜREME DEVŞİRMELERİN ARTIK SONLARIDIR ...SURDAKİ GEDİK AÇILMIŞTIR..GEMİLER YAKILDI GERİ DÖNÜŞ YOKTUR... ;)

İşte bende daha önceki mesajımda siz ve sizin gibileri kastetmiştim,
Beni halklı çıkardığınız için memnun olmadım,aksine çok üzgünüm.

dalyan
İşte bende daha önceki mesajımda siz ve sizin gibileri kastetmiştim,
Beni halklı çıkardığınız için memnun olmadım,aksine çok üzgünüm.

Merhabalar,
Çok haklısın, hemde nekadar haklısın varya.
İslamiyetin İ sinin üzerindeki (.) kadar İslamiyeti bilmeyenler bize dinimizi öğretmeye kalktılar ve dini lider oldular, doğruları bilenler ve sadece doğruları anlatanlar taşlandılar.Tıpkı motorlu imam gibi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR