Bu işin en zor kısmı temiz bir araç bulmakmış...Onlarca araç baktım ama hiçbirisi içime sinmedi..Hatta bir ara ducato mu alsam dedim ama uzun beyin fırtınalarından sonra Ford konusunda kesin karara vardım..Araç için ayırdığım bütçeyi de arttırmaya karar vermemle en sonunda beyaz meleğimi buldum..Yarın kısmetse satışını alacağım...Ama beyaz meleğin de bir kusuru var..2014 model 2015 ocak trafiğe çıkışlı..Yani yine evdeki hesap çarşıya uymadı..Ben bu yaza kadar aracı bitirip deneme amaçlı ufaktan bir avrupa turu yaparım diyordum..Ancak motokaravan ruhsatı için 5 yıl şartı modelden değil trafiğe çıkıştan hesaplanıyormuş..Yani yurtdışı için 2020 ocağı beklemem gerekecek.. Ama bu kusuruna rağmen çok temiz olması ve arayışın bana verdiği bıkkınlıkla beyaz meleği seçtim..Belirsizliğin böylece sona ermesi de beni fazlasıyla rahatlattı..Karavanın içinin yapılması konusunda da zaman dilimi bir hayli uzamış oldu..Bu arada iş ortağım motoru yatak altına koyma fikrimden beni caydırdı..Motoru arkaya bağlayacağım..