mrb domaniçten sarıot ve oylata geçişmaliarslan' Alıntı:merhaba
ben de İnegöl'deyim. buralar tam olarak neresi oluyor? öğrenebilir miyim?
mrb yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlarmusstanqq' Alıntı:süper gezi olmuş valla...
bende bursa'dayım, fotoların arasında girdiğiniz parkuru tam olarak göremedim...
eğer çok kırıcı değilse bende katılmak isterim, benim motor çok kırıcı parkura dayanmaz sonuçta cross değil enduro...
bayaa aradım XL200 ama temizini bulamadım bir türlü...
adaeada' Alıntı:Merhaba yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlar
adaeada' Alıntı:Merhaba yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlar
xl 200 gitmez demedim zaten arkadaş endro avr dedi xl 200 arıyorum dedi dağda endroyla nasıl gideceksinmrtvural' Alıntı:Ben 2004 XL200 kullanıyorum. Sizin geçtiğiniz parkurlarden çok daha sert ve kırıcı yerlere girip çıktım, XL200 bir kere bile off demedi. Kullandığınız makinanın huyunu ve yapabileceklerini biliyorsanız sizi kesinlikle yaro yolda bırakmaz.
Kardeş.. Piyasada Temiz XL200'ler var biraz daha ara derim
Kocaeli'den selamlar