Motokros İnegöl (6 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,297

adaeada

Zirve
Yer
bursa
ufaktan kareler

06062010015.jpg

06062010016.jpg

06062010017.jpg

Etiketler

Ynt: Motokros İnegöl (6 Haziran 2010)

süper gezi olmuş valla...
bende bursa'dayım, fotoların arasında girdiğiniz parkuru tam olarak göremedim...
eğer çok kırıcı değilse bende katılmak isterim, benim motor çok kırıcı parkura dayanmaz sonuçta cross değil enduro...
bayaa aradım XL200 ama temizini bulamadım bir türlü...

Selamlar
Güzel gezi olmuş
Kareler için teşekürler.

gezi güzel , mekan güzel , ortam güzel harika bir gün olmuştur sizin için

musstanqq' Alıntı:
süper gezi olmuş valla...
bende bursa'dayım, fotoların arasında girdiğiniz parkuru tam olarak göremedim...
eğer çok kırıcı değilse bende katılmak isterim, benim motor çok kırıcı parkura dayanmaz sonuçta cross değil enduro...
bayaa aradım XL200 ama temizini bulamadım bir türlü...
mrb yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlar

adaeada' Alıntı:
Merhaba yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlar

Ben 2004 XL200 kullanıyorum. Sizin geçtiğiniz parkurlarden çok daha sert ve kırıcı yerlere girip çıktım, XL200 bir kere bile off demedi. Kullandığınız makinanın huyunu ve yapabileceklerini biliyorsanız sizi kesinlikle yaro yolda bırakmaz.
adaeada' Alıntı:
Merhaba yol haricinde dağdan dağa atlayıp başka parkurlara geçiyoruz kros harici motor olmaz açıkçası umarım iyi bir kros bulursunuz selamlar

Kardeş.. Piyasada Temiz XL200'ler var biraz daha ara derim

Kocaeli'den selamlar

mrtvural' Alıntı:
Ben 2004 XL200 kullanıyorum. Sizin geçtiğiniz parkurlarden çok daha sert ve kırıcı yerlere girip çıktım, XL200 bir kere bile off demedi. Kullandığınız makinanın huyunu ve yapabileceklerini biliyorsanız sizi kesinlikle yaro yolda bırakmaz.
Kardeş.. Piyasada Temiz XL200'ler var biraz daha ara derim

Kocaeli'den selamlar
xl 200 gitmez demedim zaten arkadaş endro avr dedi xl 200 arıyorum dedi dağda endroyla nasıl gideceksin

Aslında herkes bütçesine, boyuna, posuna ve kullanım amacına göre makina bakıyor.fakat her amacın makinası ayrı. İnsan istiyor ki birçok işi aynı makinada yapayım. O da biraz zor oluyor işte..

Yeni gezi fotoğraflarınızı bekliyoruz

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR