Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanerer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 385
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,731
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Milanolu zenginler için yazları geçirilecek harika bir yer olsa da, biz yazın gelsek herhalde kalabalıktan dolayı bu kadar keyif almazdık.

Etiketler

Avrupa'da her gittiğim yere hayran kalıp yerleşme planları yapmak gibi bir hastalığa tutuldum. Como ve italya tam olarak bu gruba girmese de emlak piyasasına şöyle bir göz gezdiriyorum

kariı tarafa dar, inişli çıkışlı ve virajlı yollardan kıyıdan gitmek saatler sürebilir.
Deniz taksi ile 10 dakika

tanerer' Alıntı:
Almanya'da hiç şaşırtıcı değil ama Italya'da hem de dağların arasında küçük bir köyde "hürriyet" gazetesi görmek şaşırtıcı doğrusu
Bölgede yaşayan Türkler mi var acaba. :

fsirin' Alıntı:
Bölgede yaşayan Türkler mi var acaba. :

Milano, Roma vb. büyük şehirlerde tanıdığım Türkler var ama burada pek sanmıyorum. Garda gölünde de küçük kasabalarda satıldığını görmüştüm.

Avrupa'da ilk defa Migros gördüm sonunda. Yıllardır Türkiye'de büyük bir marka haline gelen migros'un aslında isim hakları bu isviçre firmasında olduğu için Türkiye dışında mağaza açamadığını düşündüm. Umarım bu kadar yıldır bu firmaya büyük paralar gitmemiş ya da aldıkları parayı yönetime katkı vererek haketmişlerdir.

Lugano gölü ve çevresi güzel ama sezon dışı zamanlara garda gölü kadar hazırlıklı görmedim. İsviçre'nin içlerine ilerleyip dağlarda biraz vakit geçirmeyi daha uygun görüyoruz. Ekim ayının ikinci yarısında olmamıza rağmen insanın içini ısıtan bir günes, ve tepelerde kar var.