Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daglayan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 231
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,521
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

resim3

S6304715.jpg

Etiketler

Hayırlı olsun,aracınız çok hoşuma gitti,genelin dışında,tarz bir araç.Gördüğüm kadarıyla karavan bölümü kadar aracında tadilatı var.Size kolay gelsin

Bu tarz araçların tekrar trafiğe sağlam bir şekilde dönecek olması çok keyifli tebrikler
Özgür

Bu karavanların kesinlikle bir ruhu var. Benim de hoşlanarak baktığım bir tarz. Ne yazık ki artık üretilmiyorlar.(İndigo) Bir karavancı dostum, alkovan kısmında rahatlıkla oturulabildiğinden bahsetmişti. Günümüz karavanlarının çoğunda bu, nerede ise mümkün değil.
Epey bir kolay gelsin diyeceğiz herhalde :smiley: Bir an önce yollara düşmeniz dileklerimle...

hayırlı olsun, bir karavan daha kazanıyoruz,
kolay gelsin :smiley:

bugün çok çalıştık.bulamadığımız yatak odası çamının kasasını söktük.iç sukonturalarını söktük.karkasları ve içeride suya mağruz kalmış bütün bölgeleri açtık.dışarıdan karoserin çıtalarını söktük.çamları çıkarttık.bu arada kaporta özen ve titizlikle devam ediyor.

S6304725.jpg

Kolay gelsin. İşiniz uzun gibi. Ama sonucunda çok keyifli bir araç çıkacak. Bunlar benim kalkışamayacağım işler olduğundan bu işlere girişenleri takdir ediyorum. Sizi tebrik ediyorum.

Zahmetli bir işe girişmişsiniz ama sonunda güzel bir karavanı hayata döndüreceksiniz, cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum, kolay gelsin :smiley: :smiley: :smiley:

kolay gelsin :smiley:, zor ama bir o kadarda zevkli bir iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri