Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daglayan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 231
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,586
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları

ARKADAŞLAR KARAVANIN ARKASINA BİR MOTOSİKLET ARIYORUM.HONDA TODAY 50 CC BİR SCOTER MODEL VAR.ÇEVRESİNDE BU MOTORDAN OLUP SATAN VARSA LÜTFEN HABER VERSİN.TEŞEKKÜRLER.

HONDA TODAY.jpg

bugun elektirik tesisatının ana hatları bitti.elektirikci arkadasım acil bir işi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.bende o yokken aracın camlarını ve diğer işlerini halltmek için motoru çalıştırmasının istedim.sağolsun fazla mesaiyle halletti.bugun çalıştırıp camcıya gittim.sesini özlemişim.camları taktık yarında duvar kağıtlarını döşeyeceğiz.fotoğrafları yarın sayfaya atacağım.

sayın daglayan nikelajlar müthiş olmuş evet dediğiniz gibi amerikanları nikelaj gösteriyor kolaylıklar dilerim. Unutmadan aracınızın dizel olacağı hiç aklıma gelmedi alışmışız hep benzinli görmeye.

Emeklerinize sağlık, çok güzel olmuş araç. Son halini merak ediyorum...

sonuda camları takma aşamasına geldik.karavanın bütün camları orjinal bir şekide iyi durumdalardı.tamirata başlamadan simglas oto cam firması tarafından söküldü ve muhafaza edildi.yalnızca ön alkoven kısmındaki cam yoktu.cerçevesi, ayaklıkları herşeyi şağlamdı ama pleksiglas çamı yoktu..daha önceki sahipleri pleksiglas bir cam kestirip koymuşlar.ama olmamıştı uymamıştı bakıldığında karavanın orjinalliğini bozuyordu.bende daha önce gecen sene yan camını oradan almıştım ege karavandan mehmet beyi aradım.bana verdiği fiyat biraz pahalı geldi.323 euro+KDV fiyat vermişti.tabi son çare alacaktım.ama simglas firması bana belki çözebileceklerini söylediler.zaten zamanda vardı araca yeni başlamıştık.sağolsun simglas firması bana örjinal pleksiglas camın aynısını camdan döktü ve koyu film çekti.gayet güzel oldu.

S6305033.jpg

VE SIRA DUVAR KAĞITLARINA GELDİ.ÖNCE AVRUPA KAĞIT ALDIK.HERBİRİ 5 METREKARE KAPATAN RULOLARDAN 4 ADET ALDIM.YAPISTIRICISI BİLDİĞİMİZ AFİŞ YAPIŞTIRMA KOSTİĞİ.BUNU AHŞABA YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜRSEK.AHŞAP DUVARA GÖRE DAHA EMİCİ BUNUN İÇİN KAGIDI YAPTIRDIĞIMIZ NURETTİN USTA TUTKALDA KULLANDI.AMA GERCEKTEN ÖNCEKİNDEN DAHA GÜZEL OLDU.

S6305035.jpg

arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum karavanı bitirmek için bütün boş zamanımı karavanda çalışmaya ayırdım.ama sonunda bitti.fotoğrafları çakmiştim zaten kalan aşamaları kısaca anlatarak olayı bitireyim.çünki tatil zamanı.evet duvar kağıtlarını yeniledikten sonra .döşemeciye gidip ön taraf arka taraf yerler tavan heryer yenlendi.göztepede aydın oto döşeme arkadaşlar işini güzel yaptılar.üç kişi akşama bir gün sürdü bitirmeleri.

S6305069.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR