Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan celal yalçın Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,977
Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

Yine muhalefet olacağım başka çaresi yok, tarihi binaların önüne o araçları çekmek olmuşmu? yada çekilmiyor ama bana denk geldi derseniz biraz daha bekleyemedinizmi?

Etiketler

Sayın karagozlers,

Tabii ki çok haklısınız,bende istemedim araçların orada olmasını ama kısıtlı vakit içersinde bekleme şansımız olamadı..

orsaalabanda' Alıntı:
Yahu gerçekten Celal abileri Poyrazlar'da kamp kurmuş olarak düşünmek istemiyorum. Aylarca kıpırdamazlar oradan ;D

Korkunun ecele faydası yok,Celal bey buraya gelir gölü görür hadi kışı burada geçireyim etrafa ufak kaçamaklar yapar akşama dönerim der sonra bir bakmışsın bahar gelmiş ama ne bahar sabahları suyun üstünde ki o sis tabakası ile uyanmak,kuş seslerini dinleyerek yatakta ibiş keyfi,bekçinin getirdiği taze ekmeğin yeni hazırlanmış kahvaltıya denk gelmesi,akşamları mayıstosböce nin canlı yayınları ve fotoğrafları Gelemeyen diğer arkadaşlar için :D.O poyrazlar dük Haldun da Mudanya ya Gemliğe gelsede Celal bey i görsem diye beklesin :D

mayıstosböce' Alıntı:
Korkunun ecele faydası yok,Celal bey buraya gelir gölü görür hadi kışı burada geçireyim etrafa ufak kaçamaklar yapar akşama dönerim der sonra bir bakmışsın bahar gelmiş ama ne bahar sabahları suyun üstünde ki o sis tabakası ile uyanmak,kuş seslerini dinleyerek yatakta ibiş keyfi,bekçinin getirdiği taze ekmeğin yeni hazırlanmış kahvaltıya denk gelmesi,akşamları mayıstosböce nin canlı yayınları ve fotoğrafları Gelemeyen diğer arkadaşlar için :D.O poyrazlar dük Haldun da Mudanya ya Gemliğe gelsede Celal bey i görsem diye beklesin :D

Gelecen sen webasto için Bursaya geleceeeen... ;D

Sayın KRVN fotoğraflar çok güzel. Tirilye görünenden daha güzel .Gönderiniz için teşekkürler. Poyrazları görmek isterim elbette ,davet için ayrıca teşekkürler. Hadi bu sıralar bir proğram yapında herhangi bir yerde buluşalım.Bu hepsinden güzel olur.

Merhaba Metin bey, otobüs olduğu için E sınıfı ehliyet gerekiyor. Daha önce cevaplamam gerekiyordu,atlamışım kusura bakma.Karavana dönüştürmemiş olsaydım,takoğrafda isteyecekler ve çipli ehliyet kullanmak zorunda kalacatım.

Merhabalarrr,

Trilye gerçekten çok güzeldi.Kısmet olsaydı da beraber olabilseydik.Ama biraz daha kalın Mudanya'da,nasılsa güneşte var artık.Ben döner dönmez yapalım bir program..Sevgi selamlar....

Gercekten cok guzel. Ferahlik cok onemli. Basarmissiniz gercekten. Tebriklenr. Gule gule kullanin. Ne kadar vakit ve nakide mal oldu acaba bu tip bir calisma? Yeni baslayacaklar icin bir fikir verebilir.
Ayrica gozume takilan ocak uzerindeki o perdeler cok ama cok tehlikeli. Bir acilir kapak yapmayi dusunmez misiniz?
Saygi ve sevgilerimle.

KRVN, sizinle birlikte olmak bizim içinde çok hoş . Hele bir gelin bakalım. Sayın İnsel dileğinize teşekkürler. Karavanın maliyetine gelince; bu yapanın ekonomik gücüne,koyacağınız donanıma göre değişir. Örneğin; 220 wolt büro tipi buzdolabı koyarsanız 300 TL ,12wolt WAECO alırsanız 4000 TL. Kısacası rakamda sınır yok! Hani alacağınız aracın modelini bütcenize göre nasıl ayarlıyorsanız buda öyle.

Celal bey, emek ve bilgi bir araya gelince böylesine konforlu ve yıl boyu içinde ev rahatlığı ile yaşanacak bir karavan ortaya çıkmış. İnsanın ruhunda doğa ve gezi sevgisi olunca böyle bir güzelliğe şapka çıkarıyor. Bizimle paylaştığınız için bu başarıyı, çok teşekkür ediyoruz :smiley: Yeşim@Bülent

Sayın; Çöl Kartalı
Hakkımızdaki düşüncelerinize teşekkür ediyoruz .Sizin de karanvancılğı en güzel haliyle yaşadığınızı GEZENBİLİR'de açtığınız topiklerden takip ediyoruz.Dünyanın en güzel köşelerini , heyecan ve coşkuyla yaşamanz dileğiyle.

Celal bey müthiş bir araç olmuş 12 ay rahat yaşanır bu karavanda.Bol ve güzel geziler sizlerin olsun.

Celal bey Güle güle kullanın çok güzel olmuş Karavanınız elektirik işlerini ve güneş enerjisini Antalyada mı Montaj yaptırdınız bende bilgi ve yardım almak isterdim sizden. :smiley:

Merhaba Ramazan Bey;
Karavanın tamamını Antalya'da yaptırdım. Güneş paneli ve elektrik işlerini oğlum yaptı.

Merhabalarr,

Oğlunuzu ayrıca tebrik eder,yeni gezi bilgilerinizi merakla bekleriz :D :D :D

Her 2nizde Özlendinizzzzzzzzz................

Merhaba Karavan Sevenler;
Ben karanımızın elektrik, su, aydınlatma, havalandırma tesisatını ve bambu kaplamasını kısmen babam, annem, abim ve arkadaşlarıma yapan kişiyim. İnternet sitenizi doyasıya gezme fırsatını ilk defa buldum ve kaydoldum. Merak eden karavancı ağabeylerim ve kardeşlerim için babamın atladığı birkaç konuda açıklık vermek istedim.
Abim ve benim standart işlerimizde çalışmamıza rağmen gecelerimizi karavanımızda geçirerek karavanımızı 6-7 ay süresinde tamamladık. Maliyet olarak babamın da belirttiği gibi bu kişinin maddiyatına bağlı. Biz elimizden geldiğince profesyonel bir karavan yarattık; Güneş panelleri, jel aküler, lcd tvler, 5.1 ses sistemi, vebesto , jeneratör, aspiratör, 4 lü ocak, digiturk lig tv… gibi sayılacak çok şey var aslında.
Ailem evlerine gelmeyeli 16 ay oldu. Hayallerini yaşıyorlar ve bunu devam ettirmeleri için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR