Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası
Arşipel motokaravanımın Kamyonet ruhsatının motor karavana dönüşmesini takiben, sigortacıya bilgi vermemle Bu konunun içine çivileme dalmış buldum kendimi. İnanın projenin onayına sevinemedim. Ray sigortada kamyonet olan sigortamın sonun günü 1 yıl geriye dönük zeyilname için 1475 TL talep etti. Kamyonet olarak kes dememe rağmen, artık geri dönüşü yok kamyonet kesilemez diye diretti, genel müdürlüğü, bölge müdürlüğü derken Pis ticari fırsatçılıkla beni oyalayarak son dakikaya kadar bekletip köşeye sıkıştırdılar,Neredeyse para olsa yap diyecek kadar daralmıştım ki Ankara'dan Buğra beyin son dakika müdahalesiyle 17:40 da Ak sigortadan kamyonet olarak poliçe kestik,şimdi zeyil konusunu yeniden değerlendiriyoruz. En kötü kamyonet olarak şimdilik devam. RAY sigorta bitmiş sigortanın son gün zeyilnamesi için 1474 ve yeni sigorta farkı için 2150 TL. golü atmaya alışmaları tam bir fırsatçılık örneği olarak yaşamış oldum. Poliçe kesildikten 5 dakika sonra arayıp sanırım siz başka firmadan işlem yaptınız,keşke bilgi verseydiniz diyerek bir de durum sorguladılar utanmadan. Sonra masa başına oturup yahu Gezenbilir'de bu konu mutlaka konuşulmuştur diye bir baktım ki içler acısı komedi (güler misin ağlar mısın misali) yaşanıyor da benim haberim yokmuş.
Allah hepimize sabır ve bu fırsatçılıkla mücadele gücü versin. Mevzuat ise buna basamak aslına bakarsanız, bir firma kampanya ile aşabilmiş 3 ay önce. Açıkça sigorta şirketleri bunu kullanıyor arkadaşlar.
Her türlü aksiyon için desteğe hazır olduğumu bilinmesini istedim, Saygılar
Hakkı