Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
elimizdeki 10m3 2500 düz dizel aracımızı geç çalıştığı için ustalara gösterdim kimi motor bitik kimi enjektörler tıkalı kimi pompa bozuk dediler,
bostancı sanayideki arkadaşımın tanıdığı pompacıya götürdüm baktı ve şunları söyledi,
''pompayı sökmeden sana hiçbirşey söyleyemem, motor bitikse veya arıza başka yerde ise pompa söküldükten sonra çıkar, motor yaptıracaksan bile ilk önce pompanı yaptırman gerekli''
bende bıraktım, ertesi gün aradı pompada bozukluk varmış içinde parçalar değiştirmişler ve ayarlarını yapmışlar, motorun kompresörü iyi çıkmış motor 135000'de, tamirciden aldım arabayı bostancıdan kurtköye gittim iş için hemde deneme sürüşü oldu, araba bu kadar değişirmi sanki benzinli araba gibi olmuş,rampada 2'ye düşen vites 3'le gaz yiyor 4'üncü vitesi istiyor, inanamadım, arabanın sesi bile değişti
masraf 500tl arkadaşlar, aldığı para helal olsun diyorum
düz dizel aracınızda çekiş problemi yaşıyorsanız, bence imkanız da varsa hemen pompa ayarını yaptırın