Herkese merhaba 18/05/21 de 2011 model long şase bir siprinter alıcam pazarlığı yapıldı araca bakıp paraları ödemek kaldı;
Kendim endüstriyel tasarımcıyım zaten makina imalatı ve bir çok işle uğraşıyorum 2017 yılında 12 m bir Lobster tekne yapıp denize attım ve geçen sene puruvada oturuken canım sıkıldı güverteye bir tane de jakuzi yapıp koydum gecede girebilmek için zincirliğin içine sıcak su hattı çektim renkli led aydınlatmalar felan.
Şimdi konuya gelecek olursak ;
aracın en arkasına 120-130 cm genişliğinde yatay bir yatak koymayı planlıyorum
arkadan öne bakınca sol tarafta 75*200 cm lavabo banyo ve onun önünde sky room bir oturma gurubu planlıyorum
sağ tarafta gar dolap veya saklama alanı çekmece ve dikey dolap 110*40 cm çok mu fazla bilemedim
saklama dolabından sonra buz dolabı ve buzdolabının 55 cm ve ondan sonra
mutfak tezgahı 110 cm tezgah altında gazlı fırın thetfort 420 oven
Şimdilik yerleşim bu şekilde.
SORUN ŞU Bu benim ilk karavanım ve bilmiyorum yardıma ihtiyacım olan konu
koridorun genişliği 40 cmm en dar alanda yeterlimi
Banyonun genişliği yeterlimi
Lavabo klozet ten sonra duş bölmei olacak ölçüleri ne olmalı
Ben bunları sorunsuz üretip yerlerine koyabilirim ancak daha sonra kullanırken keşke dememk lazım
bu konuda tabiri caiz ise (attan düşmüş ) arkadaşların yardımına ihtiacım var.
Kendim endüstriyel tasarımcıyım zaten makina imalatı ve bir çok işle uğraşıyorum 2017 yılında 12 m bir Lobster tekne yapıp denize attım ve geçen sene puruvada oturuken canım sıkıldı güverteye bir tane de jakuzi yapıp koydum gecede girebilmek için zincirliğin içine sıcak su hattı çektim renkli led aydınlatmalar felan.
Şimdi konuya gelecek olursak ;
aracın en arkasına 120-130 cm genişliğinde yatay bir yatak koymayı planlıyorum
arkadan öne bakınca sol tarafta 75*200 cm lavabo banyo ve onun önünde sky room bir oturma gurubu planlıyorum
sağ tarafta gar dolap veya saklama alanı çekmece ve dikey dolap 110*40 cm çok mu fazla bilemedim
saklama dolabından sonra buz dolabı ve buzdolabının 55 cm ve ondan sonra
mutfak tezgahı 110 cm tezgah altında gazlı fırın thetfort 420 oven
Şimdilik yerleşim bu şekilde.
SORUN ŞU Bu benim ilk karavanım ve bilmiyorum yardıma ihtiyacım olan konu
koridorun genişliği 40 cmm en dar alanda yeterlimi
Banyonun genişliği yeterlimi
Lavabo klozet ten sonra duş bölmei olacak ölçüleri ne olmalı
Ben bunları sorunsuz üretip yerlerine koyabilirim ancak daha sonra kullanırken keşke dememk lazım
bu konuda tabiri caiz ise (attan düşmüş ) arkadaşların yardımına ihtiacım var.