Motokaravan Için Firma Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Teppka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,033
Bugün istanbulda bulunan Ufuk karavana gittim
Biraz gezdım dolastım Cok yogunlar ve hiç ilgilenmediler tavırları bile hoş değildi

önce hayal edin her şey hayal kurmakla başlar. sonra kendiniz yapın. emin olun firmalar sizden daha yetenekli değil sadece ihtiyaç duyulan malzemeler onların ellerinde var siz kendiniz temin edeceksiniz. uygulanan planı onlar da yabancı karavanlardan kopyaladı. zaten uygulanacak çok fazla plan yok araçların eni boyu belli içine konacak malzemeler belli. elinizden biraz iş geliyorsa aracı satın aldıysanız en temel ihtiyaçları karşılayacak şekilde imalata başlayın. gezdikçe ihtiyaçlar tespit edilecek ve her seyahatten döndüğünüzde ilaveler yaparak karavanı tamamlayacaksınız. gereksiz masraflardan kurtulmak ta cabası

Tesekurler hocam
şımdı arac bakıyorum 15 yada 17 m3 artık hangısı denk gelırse sonrasında durumuma gore sekıllendırecegım elımızden geldııgı kadarıyla yapmaya çalışaacağız

3 aylık araştırmalarım neticesinde şunu anladım: Sizin hayallerinizdeki tasarım ne olursa olsun karavan üretici firmalar kendi tasarımlarına zorluyorlar sizi. İşçilik içler acısı. Sunum yok, farklı tasarım yok, kalite hiç yok sadece hayal pazarlıyorlar. Hayali bile PC de görsel hale getirip size ne sattıklarını gösteremiyorlar. Karavan kişiye özel deniyor ama buradaki kişi hep karavan üretici firma oluyor.

Tek cümleyle özetliyorum.

“İşi bilene, tecrübeye, doğru referanslıya,vizyonlu kişiliğe ve adamın dürüstüne verin, daha ucuza malediyorum derken en pahalıya malediyor olduğunuzun farkına bile varamazsınız.”

Not: camper karavan alırken o kazığı iki defa yedim, tecrübeyle sabittir.