.
Hop hop nereye yahu ?...
Sorunuz fantezi karakterli olsa da foruma canlılık getirmişti, şimdi de bana eyvallah diyorsunuz.. Olmadı şimdi.
Düşünceniz yanında, hemen kalkışınızdan da zengin olduğunuz belli..
Seneler boyunca yazılanları birazcık bile okuma zahmetine katlanmadığı forumu Google sanıp, hemen ilk yazısında “
Karavan yapcam bana yardım edin” şeklinde başlık açanlardan hepimize gına gelmişti zaten.
Yani o kadar kolay değil öyle çabuk bırakmayız, bizim de sizinkinden fantezi cevaplarımız var icabında...
Zaten ne demişler “
Yanlış soru değil, yanlış cevap vardır”
Ama yazacağım ilk şey cevap değil bir soru.
Türkiye’de araçların vergi ve sigortasız özel arazi veya binalarda depolanması mümkün mü ? Tabi bu durumda
burada bahsettiğim madde ile aracın kaportası dahil tümünün konserve edilmesi doğru olurdu.
İkincisi ise böyle bir panelvanın resmen cinsiyet değiştirmeden karavana geçmesi durumunda olası bir plan örneği. Çünkü böyle gezen sıkı karavancılarımız var. Onlara azınlık muamelesi yapmak gücüme gidiyor. Kalbim onlarla. Ya da yeni deyimiyle, en kalbi hislerimle diyeyim onlara aşağıdaki planı gönderiyorum.
Plan onların da hakkı..
.
Ekli dosyayı görüntüle 507604
.
Ekli dosyayı görüntüle 507603
.
Teoman beyin dediği gibi yukarısı hariç belki başka pencere açılmaması düşünülebilir. Buzdolabı dolap içi gizlenmiş olabileceği gibi tek tek yatak olabilen sofa, ikinci resimde görüldüğü gibi izne kadar sadece sert süngerli minderlerden de yapılabilir ? Ankaste ocak yerine dışarıda kullanılmak üzere piknik tüpü ve suyu kapağı delinmiş plastik şişeden alan, üzeri ayni tezgah tahtasıyla kapatılmış lavabo çözümü de planı zorlamamalı ?
Herneyse yeni bir başlık açıp bunları etraflıca konuşmak daha uygun olmalı. Zaten başka çizimlerim de var.
Fakat sırf modellere bakmak için gelirseniz gücenirim.
Hangi modelleri kast ettiğimi anladınız sanırım ?..
.