Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanokuyucu03 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,095
Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var...

Hayırlısı olsun allah içinize sindirsin karavan sürecide su gibi gitsin.
bende karavan yapımına hazırlanan biri olarak kendim almış kadar sevindim ;D yapıma bu başlıktamı devam edeceksiniz. Merak ve ilgili takip ediyorum....
Saygılarımla.

Etiketler

Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

İyi dilek ve temennilerinizi çok teşekkürler ama nereden nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum desem yeridir... Ilgili paylaşımlara bakıyorum ama sanırım önce yerleşim planimi netleştirmek lazım.Siz tecrübeli karavancıların da faydalanıp fikirler Üretmek lazim.Ben Afyon'da Yaşadığım icin daha büyük Şehirde yaşayanlara gore malzeme ve bazı konularda sıkıntı yasayacağım.Allahtan benden önce bu isi cok guzel basarmış mehmet ali hocam (mabirsen ) burada umarım müsait olursa bana yardım edecektir.çunku bu iste tecrübenin cok önemli oldugunu dusunuyorum .dedigim gibi başlangıç ile ilgili her turlu yardımlarınızı bekliyorum.... Selamlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Tüm dostların ellerinden gelecek yardımı esirgemeyeceklerinden eminim.
Kullanacağınız malzeme ve ekipmanlar konusunda yardımcı olabilirim.
Başarılı çalışmalar dilerim.

Çok güzel bir araç almışsınız . Allah içinize sindirsin . Hem arkadan itişli hem de cift teker . Ne yalan söyleyeyim , bu secenek benim için favori tercihlerim arasında yer almaktadır . ya da en azından kendimi daha emniyette hissediyor olmamdandır. (Bana göre , diyelim) . Mutlaka kebdinize göre bir kullanım planı vardır aklınızda. Acizhane tavsiyem yapmak istediklerinizi aileniz ile fikir dizayn ve güçlerinizi paylaşimlar içerisinde bulunursanız hepinize heyecan ekleyip ve karavan sevgisini uçuran bir coşku katabilmesini umuyorum.
Haydi , kolay gelsin . Gücüne güç katılsın.
Selamlar.

Yerleşim planım nasıl olsun ?degerli fikirleriniİ bekliyorum...tekrar tüm guzel dileklerinize temennilerinizi teşekkür ederim....

ef2d403e3a7eba5f733d7fb92549156e.jpg
plan

4 Kişilik bir aileyim ve 11 yasında bir kızım ile 14 yasında oglum ve eşimle uzun soluklu yolculuklarda yapmak istiyoruz.uzun degil hatta oglum Hariç kısa bir aileyiz.170 cm yi geçmiyoruz.4-5 kişi kapasiteli bir motorhome yapmayı planlıyorum.uzun soluklu yolculuklar dediğimden dolayı buzdolabı, wc , temiz su ve elektrik tesisatı mobil klima ve Isıtma beni icin cok önemli olacak Aracımda 17 metreküp 460x180x210 gibi ölçüler ile hacimli bir arac.Bu ölçülerden Max faydalanmak istiyorum.şimdilik aklıma gelenler bunlar.çercevesi yaklaşık bu şekilde yada benzeri olan değerli fikirlerinizi bekliyorum.selamlar....

Hasan bey boy olarak ailecek 170 santim altında olmanız bu araçları enlemesine kullanımınıza imkan tanır müsait olduğunuz bir gün aracın içerisinde bir değerlendirme yapalım önemli olan kafanıza yatan bir araç bulmaktı gerisi hızlıca gelir şimdiden karavanınız hayırlı olsun.

mehmet_mtrs' Alıntı:
Acizane tavsiyem yapmak istediklerinizi aileniz ile fikir dizayn ve güçlerinizi paylaşimlar içerisinde bulunursanız hepinize heyecan ekleyip ve karavan sevgisini uçuran bir coşku katabilmesini umuyorum.

Harika ve çok doğru bir öneri... :smiley:

Artık yeni bir Başlıkta yani kendi karavanını kendi yapanlar Başlıklı yeni bir sayfa açmalıyım galiba.sayfayi açalım ve orada imalatlara devam edelim.her turlu yardım fikir ve görüşlerinizle devam edelim...

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Artık yeni bir Başlıkta yani kendi karavanını kendi yapanlar Başlıklı yeni bir sayfa açmalıyım galiba.sayfayi açalım ve orada imalatlara devam edelim.her turlu yardım fikir ve görüşlerinizle devam edelim...

Hasan Bey, Umarım buraya link koymayı unutmazsınız...
Bu videoya Youtube da gezinirken rastladım. Iveco seçiminiz için anlamlı olabilir.
(Bu sayfadan ayrılmamak için lütfen "Ctrl" tuşu ile birlikte basıp yeni sekmede açın)

http://youtu.be/QP2ZxExY-sk

Kolaylıklar dilerim...

Alpaslan bey teşekkürler benim arabamda umarım boyle km yapar ...link atma nasıl olacak ? Yeni Başlığa mı buraya mı ?

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Alpaslan bey teşekkürler benim arabamda umarım boyle km yapar ...link atma nasıl olacak ? Yeni Başlığa mı buraya mı ?

Bilgisayarda yada telefonunuzda, yeni açtığınız bölümün içindeyken yukarıda adres kutusunda bulunan adresi tümüyle kopyalayıp bu sayfaya yazı yazdığınız pencereye içine yapıştırın.
Yukarıda iveco için verdiğim link gibi gözükecek, buraya girecek olan da yeni sayfanıza kolayca erişecektir.

Kolay gelsin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR