Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanokuyucu03 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,095
Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

Arama sonuclanmadi sanirim, kolay gelsin, ihtiyaclarinizi giderecek sekilde bir arac bulursunuz umarim.Niyet guzel, akibet de guzel olur, sadece arada detaylar kaliyor, sabirla asilir hersey.tekrar kolay gelsin.

selcuk

Etiketler

Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var...

hepimizin hayali olan bir güzel karavanana.sizinde tez zamanda kavuşmanızı diliyorum.

Kağan bey Selçuk bey Yücel bey teşekkür ederim.inanin Araçlara bakmaktan cok sıkıldım ama içime sinen hiç Birşey bulamadım.Hele birisi ile telefonda herseyi konuştuk bitirdik.araci almaya gidecekken beyfendi sanırım vazgeçti telefonlarımı açmamaya başladı bakalım Hayırlısı ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hasan.okuyucu.180' Alıntı:
Kağan bey Selçuk bey Yücel bey teşekkür ederim.inanin Araçlara bakmaktan cok sıkıldım ama içime sinen hiç Birşey bulamadım.Hele birisi ile telefonda herseyi konuştuk bitirdik.araci almaya gidecekken beyfendi sanırım vazgeçti telefonlarımı açmamaya başladı bakalım Hayırlısı ...

Vardır bir hayır deyip geçeceksiniz. Keyif için uğraşırken hiç sıkmayın canınızı...

Öte yandan, bu söylediklerim doğru da olsa, karavan alma zamanımı hatırlıyorum da, almaya karar verip bakındığım dönemde heyecan bende tavan durumundaydı. Bir kaç karavan görüşmemizde, birinde ben diğerlerinde karavan sahipleri ortak noktada buluşamadığımızdan, alımın ucundan dönmüştüm.

Geldiğim noktada iyi ki öyle olmuş diyorum. Ya filanı almış olsaydım, ya falan karavan sahibi razı olsaydı şimdi yok yerleşimi ile yok aracın tamiriyle yok karavanın filanca eksiği ile uğraşıyor olacaktım.

Kolay gelsin, gönlünüzce olsun...

Kolay gelsin gonlunuzce olsun zira olmadisa sizi koruyordur Rabbim. ... Isallah gonlunuze gore olacak. Saygilarimla

Alpaslan bey Kaan bey iyi dilekleriniz icin cok teşekkürler...

30da91ed04b542c40e5cc71e7704d25f.jpg
0fbf160572389087329e049e829aee52.jpg

Sonunda 2006 model bir Iveco daily sahibi oldum ....artık başlayalım :smiley:)

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah keyifle yapmayı ve kazasız, belasız, keyifle gezmeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun. Benim aracım da Iveco. Sonraki aşamaları da gönlünüzce sürdürmenizi dilerim.

Kutlarım, Sembolunüzde kahkaha olduğuna göre içinize sinmiş olmalı.
Keyifle tamamlamak, sağlıkla, kazasız belasız binmek nasip olsun diyelim bundan sonrası için...

Güzel gönlünüze göre bir karavan olur İnş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun, Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin, yapım aşamasını merakla bekliyoruz, maddi manevi kolaylıklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR