Ynt: Motocaravan Yapabilmek İcin Acil Tavsiyelerimize İhtiyacım Var...
Merhaba Sevgili Hasan Bey,
Öncelikle hakkımdaki olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ben, bu sayfalarda ne gördüysem onu uygulamaya çalışıyorum. Yani eğer iyi bir şey yapabildiysem öğreti
Gezenbilir'e aittir.
Gezenbilir deyince,
Gezenbilir, karavan konusunun hayatıma girdiği anda bulduğum sitelerden biriydi. Şimdi facebook paylaşımları hariç tek girdiğim site konumunda. Burada çok şey var. Hatta öylesine çok şey var ki bazen bir şeyleri bulmak için tırmalandığım bile oluyor. Belki de bu yüzden, forum kuralları ve bu kurallardan birisi olan tanışma platformuna uğrayabilmeyi başaramıyoruz. Oysa doğal olarak, hele ki bu büyüklükte bir site olunca kurallarının olmaması imkansız. Kimileri sevmez ama, bazen mantıklı bile olmasalar ben kurallara bayılırım. Ortada bir kural olması, orada bir boşluk olmasından iyidir. Boşluk kaostur. Ayrıca bir kural şayet yeterince doğru değilse, mutlaka bir süre sonra yerini doğruya bırakır, yeter ki orası boş kalmasın. Sizinle yazıştık, tanıştık, kendime de benzetiyorum, iyi niyetinizden eminim, diğer arkadaşlar bir şekilde izah etmeye çalışmış olabilirler, sonuca geliyorum
:
Gezenbilir'in;
- Forum Kuralları : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0
- Tanışma (Kendinizi tanıtma Platformu) : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15
bölümlerine uğramanızı öneririm. Bu konuyu önemseyen arkadaşlarımıza denk geldiyseniz, onlara da hak veriniz lütfen.
Seçiminize gelince, PSV yada Iveco arasında, Iveco'nun ağır basması, sonuca bir adım daha yaklaşmış olmanız anlamında sevindirici. Belki bu sayede daha iyi koşullar yakalamanız da mümkün olabilir.
Benim aklıma gelmeyen çok önemli bir farkı Mehmet Bey hatırlatmış, arkadan yada önden çekiş konusu. Benim aracım Mercedes Spring ve arkadan çekişli, otomobilim önden çekişli. Ben iyi bir şoför olduğumu söyleyecek olsam da karavanın önden çekişlisini tecrübe etmedim. Bu nedenle şu daha iyidir diyemem. Buna rağmen kendi karavanımdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim.
Araç konusunda son kararınızı, milimetrik olmasa da olur ama, yerleşim planınızı da oluşturduktan sonra verin isterseniz.
Kolay gelsin...