Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huntercemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,210

huntercemal

Kamp II
Sevgili dostlar Feroza aracım için MTR lastik almaya karar verdim.Sitemizdede yaptığım araştırmalar sonucunda en mantıklı seçimin Federal olduğu ve bu lastiği alacağım adresinde MOLLAOĞLU ticaret olduğunda karar kıldım.Ramazan ayının son haftasında aracıma 30X9.5 lastiklerimi zevkle taktım ve bu ana kadar MOLLAOĞLU ticarette bana çok sıcakkanlı yaklaşıp beni yolcu ettiler.Bayramın 1. günü Adapazarına doğru yola çıktım Fatih Sultan Mehmet köprüsüne yaklaşırken araçta bir gezme hissettim önce lastiğimin patlamış olabileceğini düşündüm ve emniyet şeridine geçip araçtan inmeden sol tarafın lastiklerine baktım arkadaşlarda sağ tarafa baktılar ve bir problem olmadığını görerek tekrar yola devam ettik.Köprüye iyice yaklaşırken arabada gezme arttı ve bu arada orta şeritte seyrediyorduk.Gişelere yaklaşık 150mt.kadar kala yol iyice yavaşladı ve bizde yavaşladık ve tam bu anda aracın sol arka tarafı yere yapıştı ve benim MT lastik fırlayıp yanımdan gişelere doğru geçti.Lastik gişeleride geçerek yaklaşık 100mt.daha giderek bir Honda CRV araca çarpıp durdu.Buradada lastiği almaya giden yanımdaki arkadaşım hondanın sürücüsüne durumu izah edip özür diliyor ve yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını soruyor oda iyi niyetli birisi imiş ki zorluk çıkartmıyor.Bundan sonra sıkıntılı anlar başlıyor.İlk etepta ben aracın aks kestiğini tahmin ediyorum fakat araçtan inip baktığımız zaman aksın sağlam olduğu fakat bijonların gevşeyerek çıktığını farkediyoruz.Kendi imkanlarımızla bu işi halledemiyeceğimizi anlayıp grubumuzunda üyesi olan jant tamir ustası olan Feridun arkadaşımızı arayıp durumu bildiriyoruz ve sağolsun oda bayram ziyaretlerini yarıda bırakıp bize yardıma geldi.Ona neden böyle bir şeyin olduğunu sorduğumuzda bijonların gevşek bırakılmasından dolayı böyle bir olayın meydana gelebileceğini söyledi ve teknik yardımı yapıp aracı kendi imkanlarımızla onun atölyesine götürdük ve bayramın 1. günü akşamı gerekli işlemi yapıp tekrar yolumuza koyulduk.
Bu yaşanan olaydan sonra bayram bitimiminde aracımızı MOLLAOĞLU ticarete götürdük ve durumu oradaki arkadaşlara anlattık fakat firma sahibi İsmail beyin pazartesi geleceğini söylediler bende pazartesi tekrar geleceğimi söyledim.Pazartesi tekrar bu sefer yanıma teknik yardımı yapan Feridun dostumla İsmail beyin yanına gittik.İsmail bey ilk önce geçmiş olsun ve özür dileğinde bulundu.Fakat bu olayın kendilerindeki teknik hatadan dolayı olacağını bir türlü kabul etmek istemedi.Bizim biraz bastırmalarımız sonucu yanımıza bir eleman vererek bijonlarımızı yaptırmak için ustaya gönderdi ve orada da zorda olsa bijonlarımızı hallettik.fakat daha sonra tekrar yanına gittiğimizde ona bizim diğer masraflarımızın ne olacağını sorduğumuzda bijonları değiştirdikya daha ne yapalım gibi bir cevapla karşılaştık.Oysa bizim ucuz atlattığımız bir olay sonrasında aracımın çamurluk kıyısı fırlayan lastikten dolayı yamuldu ve ayrıca ogün araçla uğraşan Feridun dostumuzun emeğinin karşılığını ödemek gibi sorumluluğuda kabul etmedi.Kısaca lastiği alırken gördüğümüz ilgi ve alakayı kendi hatalarından dolayı meydana gelen bir olayda hiçmi hiç göstermediler.
Benim dostane tavsiyem MOLLAOĞLU ticaretten lastik değiştiren arakadaşların lastikleri değiştikten sonra en son bijon anahtarını alıp kendi bijonlarını kendilerinin kontrol etmesini tavsiye ederim.Benim başıma gelen inşallah sizlerin başına gelmesin.
Cemal ÖNEN
0535 713 09 18

Etiketler

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

büyük geçmiş olsun Cemal abim ayrıca Ferudun ustamada helal olsun her zamanki gibi yanında olmuş yeni lastiklerin hayırlı olsun yanlız resim görmek isteriz birde fiyatlar konusunda bilgilendirirsen seviniriz rastgelsin.

Pişkinlik böyle birşey olsa gerek...."İstediğin yere istediğini yaz"
benim elemanlar öyle hata yapmazz..
Araca binip servisi terk ederken söyle bir söz duydum..."Hanginiz bijonları sıkmadınız" bu suçu kabul etmektir.......
İsmail bey keşke bunu yüzümüze karşı özür mahiyetinde bildirmiş olsaydıda bizlerde servisi dostane biçimde terk edip bizden sonra gidecek olan arkadaşlar memnuniyetimizi dile getirseydik...Cemal abi tekrar geçmiş olsun..

Selamlar..

Yaşadıgınız olay çok daha fazla üzücü bir sonuç verebilirdi..büyük geçmiş olsun.. :(
şikayetinizi imkanınız varsa tüketici mahkemelerine iletmenizi dilerim....tekrar geçmiş olsun :(

7820_136605686701_564016701_2444967_5162172_n[1].jpg

Tüketici mahkemesi v.s., maalesef kanıtlanamaz....

Bu sorun, ve maliyetleri ancak doğru esnaflık anlayışı ile halledilebilir. Bu da yokmuş anlaşılan. Mollaoğlu' nu ben de duymuştum ama şimdi soğudum onlardan ve güvenim sarsıldı.....

Feridun ustayı tanımasam da....

"Tebrikler"

Geçmiş olsun....

Kimseye güvenmeyin ve kontrolleri hep kendiniz yapın.... Tavsiyemdir, testi kırıldıktan sonra neye yararki....

Saygılar...

Burayı link atın Mollaoğlu' na. Nereye yazarsan yaz demişler. Görsünler işte. Benim gibi bi potansiyel müşteriyi kaybetti sayılırlar...

www.sikayetvar.com üye olup burayada yazınızı yansıtın derim...

Herşeyin para üzerine kurulu dünyada canın kıymeti kalmamış bir cisime döndü dünya...Geçmiş olsun... ;)

Allah beterinden korusun...

Büyük geçmış olsun merakımı maruz görün mollaoğlu ticareti size tavsiye eden oldumu yoksa tesadüf eserimi mollaoğluna gittiniz şayet tarıf üzerine gitti iseniz tavsiye eden arkadaşın yerinde olmak istemezdim tekrar büyük geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Erkan bey mollaoğlu ticareti bana tavsiye eden olmadı,gerek sitemizdeki mtr lastik hakkında açılan konulardan gerekte internette lastik üzerine yaptığım aramalarda buldum.

Çok geçmiş olsun bu konu hakkında benim de bir iki düşüncem olacak.

1- Herzaman (veya çoğu zaman diyelim) işini bilen , işine ve elemanına sahip çıkan profesyonel marka firmalarla çalışmak
2- Eğer seyahat esnasında aracınızda gerçekten bir sorun olduğunuzu düşünüyorsanız sakın yolculuğa devam etmeyin özellikle şehirler arası yolculuklarda
3- Bu can sizin canınız özellikle şehir dışı yolculuk yapacaksanız aracınızın yağını,suyunu,farlarını,lastik havalarını ve de bijonlarını yola çıkmadan kontrol edin veya ettirin

ARSLAN67' Alıntı:
Çok geçmiş olsun bu konu hakkında benim de bir iki düşüncem olacak.

1- Herzaman (veya çoğu zaman diyelim) işini bilen , işine ve elemanına sahip çıkan profesyonel marka firmalarla çalışmak
2- Eğer seyahat esnasında aracınızda gerçekten bir sorun olduğunuzu düşünüyorsanız sakın yolculuğa devam etmeyin özellikle şehirler arası yolculuklarda
3- Bu can sizin canınız özellikle şehir dışı yolculuk yapacaksanız aracınızın yağını,suyunu,farlarını,lastik havalarını ve de bijonlarını yola çıkmadan kontrol edin veya ettirin

Arslan bey düşüncelerinizde sonuna kadar haklısınız.Hepimizin gerçekten uygulaması gereken hususlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri