Ynt: Modifiye Ettiğim Bisikletler.1
Pekala yazıyorum,bisiklet vitessiz cobra bisikletti arka dişliyi 6 dişli taktım oda yetmedi mobletlerin 12 dişlisini aldım elimle eğeliyerek zincire olacak şekilde incelttim ve 6 dişlinin yanına yani 14 dün yanına sarı kaynak ettim ,tabi arka maşaya 7 dişli fazla geldi masa vitessize göre yapılmış maşayı yine kendi yaptığım işkenceyle actım ve taktım ,vites koluna dikkat edin direksiyonda değil ğövdede ve araba vitesi gibi nikelajlı bir kol var ,önde eski jawa camı taktım ayrıca km saati ve önde ve arkada alüminyumdan kestğim levhalar var tekerleklerde ,seleye dikkat ein sele borusu geriye doğru eski bir direksiyonu alıp kendi sele borusuna kaynak ettim böylece sele geribe oldd bmx gibi, direksiyona gelelim oda el yepımı kendi direksiyonununun u şeklinde eğdim ve uçlarından biraz kestim uzun düz nikelajlı bir boruyu kaynak ettim yani bmx bisikletlere benzettim.Şimdi diyeceksiniz niye 7 dişliyi hazır alıp takmadın bu kadar emek niye resmin kenarındaki 91 rakamına bakın o tarihtir yani 1991 ben bu çalışmayı 18 yıl önce ve 16 yaşında yaptım o zamanlar 7 dişli kaliteli bisikletlerde vardı 21 vites dişlisi piyasada yoktu şimdi çocukların altında 21 , 24 vites bisikletler var ,ben imkanzıslıklarla ve kendi emeğimle 18 yıl önce yaptım.Şimdi ise sitenin motorsiklet kısmına bakarsanız kendi yaptığım off road trikem var.