mobil rampa yardımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aamneyy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,725

aamneyy

Yeni Üye
merhaba,

1996 çift kabin toyota hilux aracımın kasasına motorsiklet yüklemek( max 250kg taşıyabilecek ) için katlanabilir yada demonte edilebilen kamyonetin arkasında taşıyabileceğim 30-40 cm genişliğinde 2 metre boyunda pratik bir rampa ihtiyacım var, neredetemin edebilirim, nerede imal ettirebilirim? ( aluminyum rulo rampalar çok pahallı olduğu için uygun değil )
yardımlarınız için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: mobil rampa yardımı

merhaba. istediğiniz rampanın bir örneğinin fotografı varsa ekleyebilirmisiniz. bunun için ayırdığınız bütçe nedir?

hüseyin bey,

rampa ile ilgili olarak elimde bir fotoğraf yok, önemli olan beni ve motoru ( 200-250 kg ) kamyonetin kasasına çıkarabilecek, minimum hacim ve ağırlığa sahip bir rampa...engelliler için olan rulo rampalar mevcut fakat benim işimi görecek olan için verdikleri fiyat 1300tl civarıydı ki çok uçuk bir rakam.

http://www.transpalet.com/garajvincleri.asp?id=955&/yuk-rampasi

geçen bizim mail grubunda böyle birşey vardı ama fiyatları nedir bilemem. biraz genişçe olması lazim motoru ile rampadan düşen birinin resmi üzerine paylaşmıştık.

Değerli arkadaşım,bence en yakındaki bir soğuk demirciye git. Derdini anlat, en ucuz çözüm

oradadır bence.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

derindeniz1' Alıntı:
Değerli arkadaşım,bence en yakındaki bir soğuk demirciye git. Derdini anlat, en ucuz çözüm

oradadır bence.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

Katılıyorum. 2 parçalı yaptırırsınız iki parçayı kapı menteşesi kaynatarak birleştirir. Ardından bir antipas boya ve 1 kutu sprey boya ile istediğiniz rengede boyarsınız oldu bitti.

dün maslakta römork imalatı yapan bir yerde tam istediğiniz rampayı gördüm atv taşımak için römork yapmışlar ve römorkun arkasına kendinen katlanan rampa yapmışlar istanbuldaysanız maslak sanayiye girince benzincinin olduğu kapıdan aşağı inerken cami solunuzda kalacak şekilde sağdan 2 veysa 3. sokak sonunda römork yapan arkadaşı görebilirsiniz.

merhaba ben aranızda yeniyim
tamamen yerli malı olarak üretilen rulo rampa fiyatları yurt dısından gelen diyer ürününe gore cok uygun ve daha hafif ilgilenirseniz

www.rulorampa.com

sitesinden detaylı bilgi edinebilirsiniz...

[qrcode]www.rulorampa.com[/qrcode]

Bir kum paleti alıp, surgulu bir şekilde yer kaplamadan pratik şekilde çözebileceğinizi düşünüyorum.

En yakın soğuk demırcıye gıdıp ;40X 40 (2 mm.)lık profilden 2 adet 2'şer metre kestirin.22'şer cm kesilmiş 3 ad. profili de alt uca ,ortaya ve de üst uca kaynak yaptırın (bu rampanın şasesi olsun ).Üstüne de demircilerde satılan hazır hasır perde demiri (5 veya 6 mm.lik oluyor galiba) 30X200 ebatlarında kesip profilin üstüne puntolatın.Önce astar arkasından yağlı boya alın size kıta imali rampa. Maksimum maliyet 150 tl. olur.Yapamayacak usta olursa Altınoluk /BALIKESİR' e gelin ben halledivereyim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri