Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,074

Etiketler


Bugün de buraya çin işi de olsa (Ama olsundu) motosikletiyle gezip mutlu olmuş orta yaşlı bir adam fotoğrafı koyuyoruz efendim.
Beni yıpratan şeyler oldu ama daha yıkılmadım. Hala tat almayı iyi bildiğim bir hayatı yaşıyorum efendim. (Şükürler olsun Hüda'ya)
 

Bugün de Mobidik ile birkaç tur attık. Deposuna benzin koyduk. Güneşin gökyüzünde parladığı güzel bir gündü. Değerlendirdik.
 




Burada gezilerimi güzel bir paylaşım oluşturacak şekilde biriktirmişim. Ben haftasonları küçük minnacık gezilerle mutlu olabilen ama daha önceleri binlerce kmlik yollara da çıkmış bir motosiklet sevdalısıyım. Yeniden yaramazlıklar yapabilirim her an...
 

Bugün Mobidik'le bir Ragıp Tüzün Cd. turu attım. Yağmur bugün yok ama hava çok soğuk. Motorda bacaklarım ve göğsüm dondu. İkinci turu kısa kesip eve döndüm. Böylelikle bugün de Mobidik ile turumu atmış oldum.
 

Mobidik'im bana keyif verir. Birazcık sürdüm mü yeter miktarda keyiflendim mi bana yetiyor. Belki yine bir gün uzak geziler de yaparım. Şimdilik yakınlarda sürüyorum Mobidik'imi...
 





Bugün yine akşam saatlerinde motorumla solo çıktım Angara caddelerinde bir tur atıp evime döndüm. Hava soğuk fakat yağış yok. Böyle olunca motosikletle gezmek zevkli...
 

Bugün yine sevgili yoldaşım, Mobidik'ime binip çevrede birkaç tur attım. Hava güzeldi ve motor beni üşütmedi. Mobidik'imle gezmeyi çok seviyorum.
 





Geçtiğimiz yıllarda motosikletimle binlerce km'lik gezilere çıktığım çok oldu. Ama artık kısa ve yakın geziler yapıyorum. Çoğu da şehiriçinde.