MKE'den satılık Landroverler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,617
Ynt: MKE'den satılık Landroverler

Gerçekten inanamıyorum! :mad:

Bizim ülkemiz bu kadar zengin de biz mi farkında değiliz? Milli servet ancak bu şekilde rezil edilir. Nedir bu vurdum duymazlık, müsriflik, savurganlık?
Bu işlerin başında olan yetkililer; yedikleri önlerinde - yemedikleri ceplerinde, bu manzarayı nasıl değerlendiriyorlar? ( çok da umurlarındaydı sanki ? ) Araçlar LR diye söylemiyorum bunları ( Renault - Tofaş - Otokar midibus'lar da var ) Bu araçların tamamı vatandaş geliri ile, devlete yani vatandaşa hizmet için alınıyor - kullanılıyor ve ekonomik ömrünü tamamlayınca, demirbaştan düşüyor, buraya kadarı normal. Ama, her şekilde adam olabilecek bu milli servetin bu hale getirilmesi nedir?

Daha çok söyleyeceklerim var ama bu kadar yazayım. Ben bu işlerin kasıtlı yapıldığını düşünüyorum artık.

Yazık, gerçekten yazık.

Barış

Etiketler

bunları bu sekılde ıstıfleyen vınc operatoru yada buna emrı veren mal dusmanı .....ler!!! içinde neyım var dıye ıstıflıyo halbukı gerızekalının her ay maasından bır ton vergı kesılıp onların yenılerının alındıgının bılıncınde degılkı .....! cok sınır oluyorum bunlara neden bunu yazdıgımı anlamak ıcın lutfen MKE ye gıdın de nasıl adamların nasıl ıs yaptıgını gorun derım hepsı hakedıyo ıstısnaasız!!

sertem41' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler, perekande alıcıların bu ihale işine yaramayacaktır sanırım. Ben yine de fırsat bulursam Seymen e gidip araçları bir göremek istiyorum.

Gidersem fotoğraf ve bilgi paylaşırım.

serhat bey seymene araçlar gelmeye başladı ben haftada 2 gün gidiyorum sürekli takip ediyorum yeni gelen araçları:smiley: 4 5 tane güzel 5 kapı araç var geri kalan tek kabinlerde güzele benziyor fakat bazı araçların üstünden kadran,vites kolu,kalorifer vs sökülmüş :-\

alican4153' Alıntı:
serhat bey seymene araçlar gelmeye başladı ben haftada 2 gün gidiyorum sürekli takip ediyorum yeni gelen araçları:smiley: 4 5 tane güzel 5 kapı araç var geri kalan tek kabinlerde güzele benziyor fakat bazı araçların üstünden kadran,vites kolu,kalorifer vs sökülmüş :-\

Alican merhaba,

Biz daha önce Seymene Berk kardeşimle gittik, bir kaç parça alalım istedik, bırak parça almayı adamlar tek bir tane bile araç alamıyacağımızı söylediler. Giderken bir gün bana da haber ver gidelim beraber, adamlara soralım bakalım bir tane olarak araç vereceklermi, halk düşmanı bir devlet var karşımızda. Ama bilmiyorlar halk olmadan devlet olmaz.

Resmen adamı devletten soğuttular, lanet olsun demek istiyorum.

sertem41' Alıntı:
Alican merhaba,

Biz daha önce Seymene Berk kardeşimle gittik, bir kaç parça alalım istedik, bırak parça almayı adamlar tek bir tane bile araç alamıyacağımızı söylediler. Giderken bir gün bana da haber ver gidelim beraber, adamlara soralım bakalım bir tane olarak araç vereceklermi, halk düşmanı bir devlet var karşımızda. Ama bilmiyorlar halk olmadan devlet olmaz.

Resmen adamı devletten soğuttular, lanet olsun demek istiyorum.

bende mermi taşınan metal kutulardan istedim kilo olarak parası neyse veriyim dedim fakat kabul etmediler tek bir civata bile vermiyorlar tek araç satışını bende çok araştırdım ordakilerlede çok konustum aşağıdaki araçlar tek tek satılıyor dediler fakat o araçlarada araç demeye bin şahit lazım ancak araç 3 ihalede de satılmazsa tek olarak satılırmış zaten 3 ihalede de satılmayan aracı kim alsın, bir stepne taşıyıcısı,torpido vs söküp satsalar ne olacak sanki,kendileri gelene kadar ayıklıyolar biraz da biz alsak kime ne zararı olur.

alican4153' Alıntı:
bende mermi taşınan metal kutulardan istedim kilo olarak parası neyse veriyim dedim fakat kabul etmediler tek bir civata bile vermiyorlar tek araç satışını bende çok araştırdım ordakilerlede çok konustum aşağıdaki araçlar tek tek satılıyor dediler fakat o araçlarada araç demeye bin şahit lazım ancak araç 3 ihalede de satılmazsa tek olarak satılırmış zaten 3 ihalede de satılmayan aracı kim alsın, bir stepne taşıyıcısı,torpido vs söküp satsalar ne olacak sanki,kendileri gelene kadar ayıklıyolar biraz da biz alsak kime ne zararı olur.

Alican söyleyecek kelime bulamıyorum, aynen dediğin gibi, içeride ancak tanıdık olacak ki belki bir kaç parça çıkarabillirsin dışarıya, onuda içerdeki adama birşeyler vererek olur sanırım.

Neyse akşam akşam kalbimi bozamayayım, zaten aracı da satılığa çıkardım. Sene sonuna kadar bir şey yapamayacağım şimdilik.

sertem41' Alıntı:
Alican söyleyecek kelime bulamıyorum, aynen dediğin gibi, içeride ancak tanıdık olacak ki belki bir kaç parça çıkarabillirsin dışarıya, onuda içerdeki adama birşeyler vererek olur sanırım.

Neyse akşam akşam kalbimi bozamayayım, zaten aracı da satılığa çıkardım. Sene sonuna kadar bir şey yapamayacağım şimdilik.

evet söylenecek birşey yok Serhat Bey malesef,sinirleri bozmaya da gerek yok çünkü yapcak birşey yok :-\ size hayırlı satışlar dilerim gerçekten güzel bir aracınız var ilk defender deneyimimi o araçla yaşadım sizin sayenizde ve illede defender diyerek koşuşturup uğraşıyorum o günden beri :smiley: :smiley:

gercekten icler acısı bir durum yanı yanyana dizmek yerıne o kadar aracı ust suste koymanın mantığını anlayamıyorum acaba kendılerın malıda olsa öle mı yapardı o vinççi veya o emrı yapana kişi yazık o yuzden bu ülke bir adım ileri gidemiyor gidemezde boşuna yılda ıkı kez mtv,kdv,ötv almıyorlar bu kadar ısrafa anca böyleyetişiyorlar vur halkın (abalı)sirtina nasılsa sesını cıkarmıyor devam vurmaya yazıklar olsun yazıklar cenabi hak bunu hesabını gün gelecek bu insanlardan soracaktir.................................

alican4153' Alıntı:
evet söylenecek birşey yok Serhat Bey malesef,sinirleri bozmaya da gerek yok çünkü yapcak birşey yok :-\ size hayırlı satışlar dilerim gerçekten güzel bir aracınız var ilk defender deneyimimi o araçla yaşadım sizin sayenizde ve illede defender diyerek koşuşturup uğraşıyorum o günden beri :smiley: :smiley:

Alican kardeşim Allah gönlüne göre versin, en kısa zamanda kavuşman dileğiyle.

Bu konuda biraz içimi döktüğüm yazım :

http://www.4x4dergi.com/2011/03/03/hurda-arac-israfi.html

Tempus' Alıntı:
Bu konuda biraz içimi döktüğüm yazım :

http://www.4x4dergi.com/2011/03/03/hurda-arac-israfi.html

Okumazmıyım Kurşad, okudum elbet te, ondan sonra daha agresif oldum zaten.

Yüreğine sağlık arkadaşım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR