Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat.
Bu tür konular açıldığında dayanamayıp yazıyorum , Reha bey bir konuda haklı , ben yürümem demez Defender kolay kolay ancak , kağnı gibi de yürüyebilir , Arap atı gibi de koşabilir .
İki adet Defender topladım , ikisini de kuru şase haline getirip toplamaya başladım. MKE alışları 4.250 tl (4 yıl oldu sanırım)
İlk topladığım düz dizel , her tarafı yenilendi sorunsuz yapıldı ancak hiç bir extra aksesuarı yok sade bir araç , 4 yıl önceki maliyeti 45.000tl
İkinci aracım sıfır puma motorlu ,rn380 şanzuman, td5 sistem torpido , vinç ,özel koltuk vs ... Maliyeti 2 yıl önceki rakamlarla 80.000 tl civarında ...
Defenderi 1. vitese takın ,el freninin bırakın ileri geri itikleyin yarım metre ileri yarım metre geri gidebilir , bu trafikte vites değiştirirken kat küt olarak da kendini belli eder , benim araçlar 5 cm gider gitmez bu hesap en az 5000 tl dir , ama kimseden duymazsınız ustaya gidene kadar !
Defender mi Defender , Çamurluk aynı , tavan aynı , kapı aynı ,tip aynı ... Defendere 70.000 euro verip binen de var üstelik de en doğrusunu yapan O dur .
Not: "En doğrusunu yapan ..." diye yazmışım bunu düzeltmem gerek ," bütçesi müsaitse " diye yazmam gerekirdi .
Anlatmak istediğim aslında , eğer çok büyük bir şansınız yoksa , her el düşeş atanlardan değilseniz 15-20 bin tl ye iyi bir Defender binme şansınız yok .