Ynt: Miyas Lastik
Hamuru biraz serttir bu yüzden ısınması vakit alabilir. Yol tutuşunda herhangi bir eksiklik görmedim. Enduro motosiklet kullanmama rağmen racing motorlar gibi virajlara yatabiliyorum. Freni de iyidir. Kolay kolay aşınmıyor. Aşırı sert arazi şartlarında kullandım, banamısın demedi. Arka lastiğin diş yapısından dolayı çamur performansı da iyidir. Yağmurda çok kullandım, yollardaki birikmiş göl gibi olmuş sulara girdim. Suyu çok güzle yarıyor. Çiseleme yağmurda dikkat etmekte fayda var.
Bu lastikleri 5 yıl kullandım, aşındıramadım. Zamandan dolayı lastikler kavruldu sertleşti. Ön lastik haliyle desen diplerinden yarılmaya başladı. Arka lastik te sertleşti, ara sıra yakıp, alttaki yumuşak bölgeyi kullanıyordum. Fuarı bekledim ordan alacaktım ama benim motora göre olan ölçülerde yoktu bende SAVA aldım.
Diyeceğim şu ki, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Şuna dikkat et, ısınma süresi uzundur. ne arazide nede asvaltta eskitemedim.
Güle güle kullan.
Su an SAVA kullanıyorum, desen dilimleri biraz daha küçük ama hamur daha yumuşak. Memnunum.