Miyas Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mavi1659 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,756

Mavi1659

Kamp I
Yer
bursa
Merhaba. arkadaşlar Mitas lastik kullanan var mı? Fiyat uygun geldi. yol tutuşu nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-yamaha-xt-660-mitas-e-08-kampanya-on-arka-375tl-130766214/detay/

Etiketler
lastik

Ynt: Miyas Lastik

Hamuru biraz serttir bu yüzden ısınması vakit alabilir. Yol tutuşunda herhangi bir eksiklik görmedim. Enduro motosiklet kullanmama rağmen racing motorlar gibi virajlara yatabiliyorum. Freni de iyidir. Kolay kolay aşınmıyor. Aşırı sert arazi şartlarında kullandım, banamısın demedi. Arka lastiğin diş yapısından dolayı çamur performansı da iyidir. Yağmurda çok kullandım, yollardaki birikmiş göl gibi olmuş sulara girdim. Suyu çok güzle yarıyor. Çiseleme yağmurda dikkat etmekte fayda var.

Bu lastikleri 5 yıl kullandım, aşındıramadım. Zamandan dolayı lastikler kavruldu sertleşti. Ön lastik haliyle desen diplerinden yarılmaya başladı. Arka lastik te sertleşti, ara sıra yakıp, alttaki yumuşak bölgeyi kullanıyordum. Fuarı bekledim ordan alacaktım ama benim motora göre olan ölçülerde yoktu bende SAVA aldım.

Diyeceğim şu ki, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Şuna dikkat et, ısınma süresi uzundur. ne arazide nede asvaltta eskitemedim.

Güle güle kullan.

Su an SAVA kullanıyorum, desen dilimleri biraz daha küçük ama hamur daha yumuşak. Memnunum.

Ynt: Mitas Lastik

Teşekkür ederim. Xt 660 r için düşünüyorum. İnternette araştırdım genelde kros yapan arkadaşların yorumları var.
%90 asfaltta kullanıcam. E8 Modelini almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-yamaha-xt-660-mitas-e-08-kampanya-on-arka-375tl-130766214/detay/

Mıtas Lastik

Yazdıklarımı iyi değerlendirin. MITAS'ın hamuru biraz sert olduğu için kolay kolay erimiyor, crosçuların tercihe tmesinin nedeni bu. Aynı lastiği bende kullandım. Dediğim gibi hamuru biraz sert ve uzun süre aşınmıyor bunun yanı8nda ısınma süresi de uzundur özellikle altını çizmek istiyorum. Motora biner binmez, lastikler ısınmadan virajlarda zorlamayın derim. 660R agresif bir motordur, fazla dehlemeye gelmez, hele lastikler soğuksa sizi bırakır, altınızdan kaçar gider. Gerçi ben o kadar zorladım yolu kolay kolay bırakmıyor. Ön lastiğin freni gayet iyi, birkaç kez sert ani fren yaptım süratli giderken yolu bırakmadı. Önceden de belirttiğim gibi lastiklerim bitmedi ama kavruldu, iyice sertleşti, o yüzden değiştirdim, aynısından bulamadığım için SAVA taktım, onlar da gayet iyi.

Ben kullandım, memnun kaldım, tavsiye ederim. Satan kişiyi de tanıyorum, Latif. Lastiklerin üretim tarihlerine mutlaka bakın ama.

MITAS.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.