up8453
Kamp III
Ynt: Mitsubıshi Resımlerı
...[attachment=2]
...[attachment=2]
CİNCİN' Alıntı:Merhaba Magnum06, Gezenbilir'e hoşgeldin. LJ mamut plakalı araçtaki vinç uygulaması cok güzelmiş, ben de yaptırırsam öyle bir şey yaptırmak isterim
Bilgi için teşekkürler Magnum06, offroad da yeni birisi olarak henüz vinç ihtiyacım olmadı. İnşallah zamanla tecrübe edindikçe aracın orijinal görüntüsünü de fazla bozmadan modifiye etmek istiyorum. Tabi bu işle hakkını vererek uğraşmak lazım, pek çok ustada böyle titiz çalışmaya girip de risk almak istemiyor. CJ'ler ise biraz farklı, efsanelere herşey kolaydırmagnum06' Alıntı:Teşekkür ederim Cihat, 2004 Model Magnumum var, benimde bu uygulama cok hoşuma gitti biraz araştırma yaptım ama pek sonuç alamadım sayılır yaparız ama biraz dışarıda kalır diyorlar ayak yapılması gerek diyorlar bunları duyduktan sonra hevesim biraz kactı arkadaşlarımın çoğunda cj var onların böyle bir sorunu yok dört civata ile bu işi cözdüler istanbulda saygılı oto ve yat dizayn varmış belki oradan bilgi alabilirsin bir ara duymuştum ama bu tür uygulamalar yapıyorlarmı tamda bir bilgim yok.
up8453' Alıntı:bırazda senden beklıyoruz salıh abı![]()