Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TULUMCU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 281,547

Etiketler
Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Kavrun Yaylası-KAÇKAR DAĞLARI. Ekim 2013

DSCN1686.JPG

DSCN1690.JPG

TULUMCU' Alıntı:
Kavrun Yaylası-KAÇKAR DAĞLARI. Ekim 2013
,Bülen kardeşim;heryerleri gez toz bakalım...unutma yakınlarda birgün,dikiz aynanda sellektör yapan bir PİNİN 2.0 GDI göreceksin ;)

;),TULUMCU Kardeşim...sen Cennette misin ?

saygılar çok ince eleyip sık dokudugum pininimle buradayım.araç çok başarılı ve de çok konforlu

Sayın wlknPİNİN aramıza hoş geldiniz.. Sanırım yeni bir PININ sahibisiniz.. Hayırlı uğurlu olsun.. Çok zevkle bineceğinizden eminim.. En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.. Selamlar..

DSCN3009.JPG

evet daha yeni aldım ve aldıgım gibi bf goodrich 215 70 16 lastiklerimle girmediğim yer kalmadı :smiley:yakın zamanda paylaşacagım

wlknPİNİN' Alıntı:
saygılar çok ince eleyip sık dokudugum pininimle buradayım.araç çok başarılı ve de çok konforlu,Kardeşim kaliteye hoş geldin de...kendini anlat aracını tanıt fotorafla değil mi :mad:

wlknPİNİN' Alıntı:
evet daha yeni aldım ve aldıgım gibi bf goodrich 215 70 16 lastiklerimle girmediğim yer kalmadı :smiley:yakın zamanda paylaşacagım
, olanı var olmayanı var,bizler 1600 tl ye kıyamayanlardanız :'(

niva, jimny, feroza, vitara derken ben de pajero pininde karar kıldım nihayet. pininimle aranızdayım :smiley: araziye çıktıkça yeni fotoğraflar koyarım buraya :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR