Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TULUMCU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 317
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 285,661

Etiketler

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

TULUMCU' Alıntı:
Kavrun Yaylası-KAÇKAR DAĞLARI. Ekim 2013
,Bülen kardeşim;heryerleri gez toz bakalım...unutma yakınlarda birgün,dikiz aynanda sellektör yapan bir PİNİN 2.0 GDI göreceksin

,TULUMCU Kardeşim...sen Cennette misin ?

saygılar çok ince eleyip sık dokudugum pininimle buradayım.araç çok başarılı ve de çok konforlu

Tamer Bey teşekkür ederim.. Evet yalan değil; dünyanın cenneti Kaçkar Dağları, Fırtına Vadisi, Cennet Çamlıhemşin den sevgi ve selamlar..

Sayın wlknPİNİN aramıza hoş geldiniz.. Sanırım yeni bir PININ sahibisiniz.. Hayırlı uğurlu olsun.. Çok zevkle bineceğinizden eminim.. En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.. Selamlar..

evet daha yeni aldım ve aldıgım gibi bf goodrich 215 70 16 lastiklerimle girmediğim yer kalmadı yakın zamanda paylaşacagım

wlknPİNİN' Alıntı:
saygılar çok ince eleyip sık dokudugum pininimle buradayım.araç çok başarılı ve de çok konforlu,Kardeşim kaliteye hoş geldin de...kendini anlat aracını tanıt fotorafla değil mi

wlknPİNİN' Alıntı:
evet daha yeni aldım ve aldıgım gibi bf goodrich 215 70 16 lastiklerimle girmediğim yer kalmadı yakın zamanda paylaşacagım
, olanı var olmayanı var,bizler 1600 tl ye kıyamayanlardanız :'(

çok sevıyorum abi aracımı be

niva, jimny, feroza, vitara derken ben de pajero pininde karar kıldım nihayet. pininimle aranızdayım araziye çıktıkça yeni fotoğraflar koyarım buraya