Mitsubishi Magnum 1999 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan retkit53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,661

Etiketler

Ynt: Mitsubishi Magnum 1999 4x4

Yani diyosunuz ki boşverin toyoto ları jeep leri land ları varsa yoksa 1600cc lada niva yanlışmı anladım ?

hagurel' Alıntı:
Yani diyosunuz ki boşverin toyoto ları jeep leri land ları varsa yoksa 1600cc lada niva yanlışmı anladım ?

yanlış anlamışsınız.. 1700 cc 95 ve üzeri lada niva sadece arazi için kullanılacaksa gerisi hikaye ;)

Selamlar

Her aracın kaldırabileceği modifiye yada arazi kabiliyeti sınırlı, araçta aradığınız özellikler size makul gelen konfor oranında bir maddi bedel ödersiniz. Lada eski rus ordusu için üretilen aslında askeri amaçlı bir araç olup kızıl ordu dağılıp rus ordusu yenilendikten sonra asıl müşteri potansiyelini kaybetmiş ama özelliklerini korumuş bir araçtır. fazla lüks ve elektronik olmayan dayanıklı parçası ucuz arazi kabiliyeti fazla tamiri kolay basit yapıda olan bir araçtır.karışık bir donanımı yoktur, Ladanın özellikle arka koltuğunda düz yolda yarım saat arazide 10 dakika giderseniz başka bir arcın koltuğu size saten nevresimli yatak gibi gelir. 600 - 700 km. lik bir gezide muhtemelen böbrek taşınız düşer.
L200 parça ve işçilik fiyatları hakikaten çok pahalı ama diğer markalarda öyle, siteyi araştırısanız arazide şanzıman kovanı çatlatan ranger de görürsünüz, ama bazı durumlarda aks kesme bir nevi sigorta görevi görür, genelde araçın bütün yükünün tek tekere bindiği ve aşırı zorlandığı durumlarda aks keserek motora kadar verilecek bir dizi hasarı önleyebilir. Bazı durumlarda ayağı gazdan çekip aracı vinçleyecek yada çektirecek sınırı iyi belirlemek gerekiyor, Amacınız doğrultusunda marka fiat ve ödeme imkanınızla gönlünüzünde sevdiği araç yada marka en iyisidir.tam arazi hesaplı dediğiniz an lada alın işinizi çok iyi görür. yurt dışından 2,5 -3000 Tl. komple alt diffler şaftlar komple 5 ileri şanzıman da getirtebilirseniz, hem alttan gelen ses ve titreşimler falan kesilir, hemde ladalar bile sizinkini kıskanır. ,

saygılar.

murat067' Alıntı:
1986 model ve 1995 model ikitane nivam oldu 1995 modelde ana şanzımanı sıfır aldım gurup dişlisini dağıttı 100 km yolu 2. vites ve 4. vitesten hariç son 20 km tolu sadece 4. vitesten hariç başka vitese atamadığım halde evime döndüm.... 95 niva ile 1 kere akis kestim... gene evime sağ salim döndüm.... dahada başka bir sorun yaşamadım genel arıza denen şey nivanın taban sacının çürümesine bağlı arazi şanzımanı ve ana şanzımanın bağlı olduğu yerden sorun çıkartması titremesi transşaft vs gibi ufak tefek sorunları var ...

arka difransiyel komple 350 tl
sağ sol akis komple 350 tl
ön arka şaft komple 250 tl
fren balatası vs disk 4 adet takım 250 tl
ana şanzıman a kalite 1000 tl sıfır...
arazi şanzımanı 650 tl..
ön dif 650 tl
motor 1000 tl
ne kaldı geriye bişe varmı bunların hepsini kırıyım desen 5 sene sürer ... senelik 1000 tl l200 vergisi senelik vergi indirimiyle ben 1620 ödüyorum vergi indirimi olmadan 2300 tl...
benim bir hatam oldu alırken babam ve birader için daha güvenli daha rahat olanını tercih ettim bundanda memnunum fakat arazide ladanın zevkini almak istedim ... işte her güzellik bir arada olmuyo 2 akis parasına bir niva alırsın anasını belleyene kadar kullanırsın sonra bir akis parasına geri satarsın olur biter benim arazi felsefem bu...
geriye kalan görsellik vs tarzı şeyler de haklısınız l 200 üst sınıff bir gezide gurupta yolda sürekli dikkat çekicisiniz ladanın içinde ise alaycı gözlerin baktığını hissedersiniz ama arazide alay eden genelde nivalar oluyo hernehikmetse :D saygılar videoyu iyi seyredin... :D

http://www.izlesene.com/video/sidoff-cehennemderesi-gezisi/2922293

+1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR