Ynt: Minikaravan İçin Araç Tavsiyesi
4x4awd' Alıntı:
Yüksek tavan olması güzel fakat,
1.9D düz dizel biraz nazik bir motor.
Çok tavsiye edilmiyor.
kıymetli arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. bu ara kafam iyice karıştı. içimdeki kamp yapabilme duygusu şehir içinde az yakan araç duygusunu geçti
öteden beri ticaret amaçlı araba almayı düşünmedim, alırım binerim çürürse bende çürüsün, oğluma yadigar kalsın
hem vosvosu görünce nasıl bir gülümseme kaplıyorsa yüzümüzü benim aracımın da öyle bir sempatisi olsun, normal araçlardan farklı olsun, kampa götürsün, yavaş yavaş bakım yapayım derken defender ve niva arasında kaldım sanki.
hele defenderlerin sitede ön konsol değişimlerini görünce daha çok sevmeye başladım, niva veya tarzı araçlar kısa olduğu için kamp amacımızda sıkıntı yaşatacak diye düşünüyorum, diğer şehir içi araçlarla da rahatça bir kamp duygusu yaşayabileceğimi sanmıyorum.
o kadar çok defender hastası var ki beni de hastası ettiniz oturduğum yerden
öncelikle ödemelerim bittiği zaman bütçeyi biraz zorlayarak gerekirse kredi çekerek temiz bir defender bulmak sonra da zaman zaman iyileştirmeler yapabilirim (ön konsol gibi) araç satılmazmış sorundeğil zaten satmak için almayacağım çocuklarımla kamp duygusunu doyadoya yaşatsın yeterli benim için, dediğim gibi oğlumun altında çürüsün
Doğadan doğal yaşamdan koptuğumuz şu devirlerde elinden tablet düşmeyen, bilgisayar masasından kalkmayan çevreden doğadan bihaber çocuk yetiştirmek istemiyorum, farkına varsın hayatın istiyorum, çocuklarıma doğa sevgisini aşılayabileceğim yegane şey ucuz ama yürür bir arazi aracıyla gidebilmek gidebilmek
çamur deryalarına batıp çıkmayı amaçlamıyorum böyle bir iddiam olmayacak ama çocuklarımın şuraya çıkalım dediği yere de çıkmak istiyorum
sizden istirhamım bana şu aşamada şöyle fikir vermeniz
-kesinlikle şu model alma
-şunların vergisi şu kadardır
-yakıtı normal şehir içi araçlardan mesela 10 kuruş
fazladır gibi
tavsiyelerinizle kafamda artık belli bir modele yoğunlaşmayı düşünüyorum. ilk fırsatta da inşallah alabilirim.
şimdilik netten eli yüzü düzgün görünen bir iki araç gördüm. imkanım olursa bu tür imkan olmazsa da daha eski araçlara yöneleceğim anlaşılan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-halil-otomotiv-den-super-arazi-canavari-orjinal-ingiliz-2.5-217410150/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-oto-stop-1992-land-rover-defender-lpg-li-warn-vinc-212353955/detay
ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın, tüm gezenbilir ailesine saygılarımı sunarım.