Minicamper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Msyh1987 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,752

Msyh1987

Ana Kamp
541398aad554e9379d62e364162bfd4b.jpg bc3ae885eeaa283d3142aa9bb1c62b38.jpg 536d9c9c98e52887d432672625b0b10d.jpg fc65d6f98b7604f4ff84ff97077a8955.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
Herkese merhabalar. Ptt den çıkma yüksek tavan ford connect aldım. Koltuksuz kamyonet olarak geçiyor. Bunu tam kapsamlı bir mini camper yapmak istiyorum. Tam kapsamlı derken; pencere açılacak içinde normal bir motokaravanda olan özelliklerin bir çoğu olacak şekilde yapmayı planlıyorum. Bu konuda ruhsat işleminden ve bunu yaptırabileceğimiz yerlerden itibaren yardımcı olmak isteyenler lütfen tavsiyede bulunsun. Daha önce motosiklet ile geziyordum. Şimdi aile olduk malum motosiklete sığmıyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler.

Ben de aynı yoldan ilerliyorum.Yatak,mutfak tezgahı,erzak dolabı,masa şarttı.Şimdi bunlara duş tuvalette eklemişler(şehirden şehire değişebilir).Bence sizin motokaravan ruhsatı almaya uğraşmak yerine almamaya uğraşmanız daha bir menfaatinize olur gibime geliyor:smiley: CAMPİNG BOX RENAULT KANGOO,PARTNER,CITAN,CADDY,BERLİNGO,TOURNEO - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 482667484 Ruhsat için harcayacağınız parayla böyle bir şeyler taktırır sadece cam açmak için proje çizdirebilirsiniz;)

Son düzenleme:

Aslında mantıklı olabilir ama bana pek konforlu gibi gelmedi. Teşekkürler ben bunu görmemiştim. Tabi maliyet hakkında hiçbir fikrim yok. Ruhsat çevirme işlemleri dezavantajlı ise mecburen bu sistemi alacağız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.