silvershadow523
Ana Kamp
Teknik Özellikleri
· 225*125*100 cm ölçülerindedir
· 290kg ağırlığındadır tek başınıza çok rahat hareket ettirebilirsiniz.
· Her türlü araç ile çok rahat çekilebilmektedir.
· 180*122 cm ölçülerinde 2 yetişkin 1 ufak çocuk yatabilecek şekilde sabit yatağa sahiptir.
· Mutfak kısmı olarak kullanabileceğiniz yan kısmında yer yapılmıştır.
· 750Kg torsiyon dingil kullanılmıştır
· Şase harici demir kullanılmamıştır
· Yan duvarlar kontraplak üzeri 1.6mm ctp levha kaplıdır. Ses ve ısı yalıtımı çok iyi düşünülmüştür.
· Üst duvarlar çift kat kayın kontraplak ve arası kavak kontraplak atkı ve yalıtım malzemesi olarak keçe kullanılmıştır.
· Alt kısımda 2cm plywood üzeri 4cm xps sert yalıtım köpüğü ve 4mm marin kontraplak üzeri sünger vardır.
· İki adet yastık bulunmaktadır.
· İçerisinde oturarak zaman geçirilebilmektedir.
· Karavan içerisi tamamen kumaş kaplıdır.
· Yan Cam karavan camı kullanılmıştır. Sıcak ve soğuk yalıtımı sağlar.
· Üst tavanda 28*28 çift yönlü elektrikli pervaneye sahip karavan hekisi kullanılmıştır.
· İçerisinde ve dışarısında aydınlatma ihtiyacı için led ışıklandırma yapılmış ve kontrol paneline sahiptir.
· Telefon şarj v.s. için çakmaklık şarj girişi bulunmaktadır.
· Elektrik ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için jel akü kullanılmıştır.
· İçerisine koyacağınız malzemeler yazın serin kışın ılık durabilecek şekilde imal edilmiştir.
· Spp V Kaplin kullanılmıştır.
· Her türlü kullanım koşulları düşünülerek imal edilmiştir.
Resimlerde görünmeyen tavan için ara atkı aparatları takılmaktadır. Portbagaj veya çadır takabilirsiniz.
· 225*125*100 cm ölçülerindedir
· 290kg ağırlığındadır tek başınıza çok rahat hareket ettirebilirsiniz.
· Her türlü araç ile çok rahat çekilebilmektedir.
· 180*122 cm ölçülerinde 2 yetişkin 1 ufak çocuk yatabilecek şekilde sabit yatağa sahiptir.
· Mutfak kısmı olarak kullanabileceğiniz yan kısmında yer yapılmıştır.
· 750Kg torsiyon dingil kullanılmıştır
· Şase harici demir kullanılmamıştır
· Yan duvarlar kontraplak üzeri 1.6mm ctp levha kaplıdır. Ses ve ısı yalıtımı çok iyi düşünülmüştür.
· Üst duvarlar çift kat kayın kontraplak ve arası kavak kontraplak atkı ve yalıtım malzemesi olarak keçe kullanılmıştır.
· Alt kısımda 2cm plywood üzeri 4cm xps sert yalıtım köpüğü ve 4mm marin kontraplak üzeri sünger vardır.
· İki adet yastık bulunmaktadır.
· İçerisinde oturarak zaman geçirilebilmektedir.
· Karavan içerisi tamamen kumaş kaplıdır.
· Yan Cam karavan camı kullanılmıştır. Sıcak ve soğuk yalıtımı sağlar.
· Üst tavanda 28*28 çift yönlü elektrikli pervaneye sahip karavan hekisi kullanılmıştır.
· İçerisinde ve dışarısında aydınlatma ihtiyacı için led ışıklandırma yapılmış ve kontrol paneline sahiptir.
· Telefon şarj v.s. için çakmaklık şarj girişi bulunmaktadır.
· Elektrik ihtiyacınızı karşılayabilmeniz için jel akü kullanılmıştır.
· İçerisine koyacağınız malzemeler yazın serin kışın ılık durabilecek şekilde imal edilmiştir.
· Spp V Kaplin kullanılmıştır.
· Her türlü kullanım koşulları düşünülerek imal edilmiştir.
Resimlerde görünmeyen tavan için ara atkı aparatları takılmaktadır. Portbagaj veya çadır takabilirsiniz.