Mini Fan Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tyana Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 332

Tyana

Ana Kamp
Yer
Ankara, Türkiye
Merhabalar. Karavanda serinlik olsun diye soğuk su buharı üfleyen mini fanlardan aldım. Evde telefonun adaptörüyle prizde denediğimde hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Karavanda ise ne güneş enerjisinden ne de kampingden çektiğim elektrikle prizden çalışmıyor. Sadece USB çıkışında çalışıyor. USB Çıkışı da karavanda ters bir noktada çok işime yaramıyor.
Cihazın kitapçığında Power : Max 10W ve 5V / 2A ile çalıştığı yazıyor. Priz bu gerilimi sağlayamıyor mu? Neden prizde çalışmadığı konusunda bilgisi ya da fikri olan varmı acaba.

arac 12v , fan 5v oldugu icin calismiyor. varsa powerbank ile deneyin muhtemelen calisir ( hic calismamasindan iyidir )

ilk firsatta bilgisayar fanlarini inceleyin , hem daha sessiz , hem dusuk enerji tuketir , hem de daha iyi hava sirkulasyonu saglar. tavsiye ederim.

arac 12v , fan 5v oldugu icin calismiyor. varsa powerbank ile deneyin muhtemelen calisir ( hic calismamasindan iyidir )

ilk firsatta bilgisayar fanlarini inceleyin , hem daha sessiz , hem dusuk enerji tuketir , hem de daha iyi hava sirkulasyonu saglar. tavsiye ederim.
invertörden çıkan gerilim 220 V değil mi? kampingden aldığımız elektrik de öyle. Adaptörle de 5 volta düşürmüyormuyuz yanlış mı biliyorum

invertörden çıkan gerilim 220 V değil mi? kampingden aldığımız elektrik de öyle. Adaptörle de 5 volta düşürmüyormuyuz yanlış mı biliyorum
mesajinizi yanlis anlamisim ozur dilerim, ben 12v ile kullanmaya calistiginizi dusunerek yazdim. isinize yarayacak bir bilgiye ulastigimda yazacagim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,513
Kaydolan Son Üyemiz
Harmanda01

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.