Midland alan 100 plus cb araç telsizi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan redfish Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,902
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redfish

Ana Kamp
Yer
istanbul \bahçelievler
Sıfır kutusunda Midland alan 100 plus cb araç telsizi
fiyat 150 tl yer istanbul tel 0532 275 33 05
0544 544 46 70

40 Kanal
AM/FM modülasyon
Frekans aralığı

26,965 - 27,405MHz

4W çıkış gücü
Boyut: 124mm x 38mm x 190mm

Ağırlık: 1200gr
Squelch özelliği

DSCI0002.JPG

MIDLAND-500x500.jpg

Etiketler

Ynt: Midland alan 100 plus cb araç telsizi

ben satın almak ıstıyorum

parayı nasıl gonderıyoruz, nasıl teslımedılıyor ,garantısı varmı ,kredı kartına taksıt yapabılıyormuyuz vs vs...

hesaba havale ediyorsunuz bizde kargoluyoruz garantisi yurt dışında gecerli taksit mezarlık vadeli yaparız olmadı yerine montajda yapılır gen olmasa hazır takılmısı var onu tehmin ederiz vs vs.. :smiley:) umarım sorularınıza yeterli cevap vermisimdir

redfish' Alıntı:
hesaba havale ediyorsunuz bizde kargoluyoruz garantisi yurt dışında gecerli taksit mezarlık vadeli yaparız olmadı yerine montajda yapılır gen olmasa hazır takılmısı var onu tehmin ederiz vs vs.. :smiley:) umarım sorularınıza yeterli cevap vermisimdir

tabi tabi çok yeterlı oldu verdıgınız bılgıler.zaten sız bu bılgılerı vermeseydınız cok sıkıntıya dusecektım alimallah

Ben birsey anlamadım. Kim ciddi kim şakacı ??? :smiley:

Valla ne şaka ne ciddi ben de anlamadım ama telsiz hoşuma gitti, bir hafta sonu gelip elden teslim almayı isterim hocam, var mı bir adresiniz?

Havale yapacak arkadaş haklı olarak, yeni üye arkadaştan güven verecek adres yada kapıda ödemeli bir sistemle satın almak istedi malı.Ancak imayı arkadaş yanlış anladı satıcı , yada güven vermiyor gerçekten.Elden teslim ederim diye cevap verilebilirdi oysaki..

redfish' Alıntı:
demekki soruyu nasıl sormak lazım ögrenmeli selamlar.....

bir iş yapacakcaksan önce uslubu öğrenmen lazım , siteye daha dun gırıp 40 yıllık satıcı profılıne gırersen boyle soru yöneltılır.yazdıklarına gore cvp alırsın.10 gunluk uyelıgınle kım bılebılır senın ne oldugunu

yavuz-çelikel' Alıntı:
Havale yapacak arkadaş haklı olarak, yeni üye arkadaştan güven verecek adres yada kapıda ödemeli bir sistemle satın almak istedi malı.Ancak imayı arkadaş yanlış anladı satıcı , yada güven vermiyor gerçekten.Elden teslim ederim diye cevap verilebilirdi oysaki..

mserdemir' Alıntı:
bir iş yapacakcaksan önce uslubu öğrenmen lazım , siteye daha dun gırıp 40 yıllık satıcı profılıne gırersen boyle soru yöneltılır.yazdıklarına gore cvp alırsın.10 gunluk uyelıgınle kım bılebılır senın ne oldugunu

+1

kimin şaka yaptıgı kimin ciddi oldugu bence apacık ortada telefon numarası verdim ciddi alıcı olan kimse telefondan bilgi alabilir.dikkat ediyorumda satıcı olan kişileri cürütülüyor.asıl amaç sizlere yardımcı olmak saygılarımla.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri