Öğrendiniz mi ? Oluyor muymuş ?Dostlar merhabalar;
dün başka bir sosyal platformda midibüs araçların karavana dönüştürülmesiyle ilgili olarak bir arkadaş "PROJE HAZIRLAYAN MAKİNE MÜHENDİSİ BİR ARKADAŞIMA SORMUŞTUM BUNLARA KARAVAN PROJESİ HAZIRLANAMIYOR ARTIK DEMİŞTİ." diye bir yorum yaptı. Doğruluk payı var mıdır?
Problem yokmuş..Öğrendiniz mi ? Oluyor muymuş ?
renk secimleriniz de gercekten super!
Öncelikle tşkler. Ahşap mobilya tüm işlerimi marangoza yaptırdım. Ehliyet konusuna gelince E sınıfı ehliyetim olduğu için bu konuyu araştırmadım malesef..renk secimleriniz de gercekten super!
Marangozda mi yaptirizorsunuz?
Birde ehlyet konusu cok kafami karistiriyor, hangi ehliyetle kullaniyorsunuz bunu?
B sinifi diyenler var ancak bildigim kadariyla B icin arac 3500 KG gecmemeli, ki bu araclarda buna imkan yok.
Su an Isuzu Urban almaktayim. sadece B sinif ehliyetim var. Sizde hangi ehliyet var?
Masa ayağını internet üzerinden aldım. Masa ayağından ziyade kaptan koltuk ayağı yasak olup olmadığını bilmiyorum o nedenle site yöneticilerinin hoşgörüsüne sığınarak yazayım. denizdükkanı.comKolay gelsin, bu şeilde bir masa ayağına ihtiyacım var, nerden temin ettiniz? fiyat bilgisi paylaşırmısınız
siteye baktım da goremedım, kapalı konumda yuksekligini soracam, ya da her seviye de klitleyebilirmiyiz?Masa ayağını internet üzerinden aldım. Masa ayağından ziyade kaptan koltuk ayağı yasak olup olmadığını bilmiyorum o nedenle site yöneticilerinin hoşgörüsüne sığınarak yazayım. denizdükkanı.com
siteye baktım da goremedım, kapalı konumda yuksekligini soracam, ya da her seviye de klitleyebilirmiyiz?
merhaba bende ayni yerden aynı masa ayağından aldım, yatak yapacağım zaman yüksekte kaldığı için alt tarafta hareketsiz kalan kısmın plastiğini çıkartıp boyunu biraz kısaltıp geri taktım kapalıyken yatak seviyesine indirdim. aluminyum olduğu için rahatça yapabilirsiniz yükseklik zaten yetiyor bir problem olacağını sanmıyorum. gayet güzel bir ürün 360 derece kendi etrafında dönüyor, bağlamanıza göre ileri geri yada sağa sola kayıyor. görünen siyah makara yükseklik ayarı yapmaya yarıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi