Mİdİbüs Karavan Başlangiç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cey1971 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,602

Öğrendiniz mi ? Oluyor muymuş ?

Öncelikle tşkler. Ahşap mobilya tüm işlerimi marangoza yaptırdım. Ehliyet konusuna gelince E sınıfı ehliyetim olduğu için bu konuyu araştırmadım malesef..

Kolay gelsin, bu şeilde bir masa ayağına ihtiyacım var, nerden temin ettiniz? fiyat bilgisi paylaşırmısınız
Masa ayağını internet üzerinden aldım. Masa ayağından ziyade kaptan koltuk ayağı yasak olup olmadığını bilmiyorum o nedenle site yöneticilerinin hoşgörüsüne sığınarak yazayım. denizdükkanı.com

siteye baktım da goremedım, kapalı konumda yuksekligini soracam, ya da her seviye de klitleyebilirmiyiz?

siteye baktım da goremedım, kapalı konumda yuksekligini soracam, ya da her seviye de klitleyebilirmiyiz?

merhaba bende ayni yerden aynı masa ayağından aldım, yatak yapacağım zaman yüksekte kaldığı için alt tarafta hareketsiz kalan kısmın plastiğini çıkartıp boyunu biraz kısaltıp geri taktım kapalıyken yatak seviyesine indirdim. aluminyum olduğu için rahatça yapabilirsiniz yükseklik zaten yetiyor bir problem olacağını sanmıyorum. gayet güzel bir ürün 360 derece kendi etrafında dönüyor, bağlamanıza göre ileri geri yada sağa sola kayıyor. görünen siyah makara yükseklik ayarı yapmaya yarıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cevap için teşekkür ederim, o zaman istediğimiz seviyede durdurabiliyoruz gibi. ben üstten açmalı dolap koyduğum için yüksekliği biraz uzun bırakmak durumunda kaldım, yatağa dönüştürürken problem yaşarmıyım bilemiyorum.