Ynt: Meşe İle Göller Yöresi, Ege, Çanakkale Amasra
Sayın Haşmet Bey, görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederim. Gezimiz biraz değil, çok hızlı oldu. Hızlı olmasının farkındayım. Bir yıl boyunca zihin ve emek olarak uğraştım. Ramazandı, cumhurbaşkanlığı secimiydi derken zaman azaldı. Okulda idareci olduğum için kısa sürede çok gezmek arzusu belirdi. Biz aile boyu gezmeyi seviyoruz. Gezi planlarının büyük çoğunluğu 12 yaşındaki kızıma ait. Hatta şimdiden gelecek yılın gezisinin planını yapmaya başladı bile. Daha önceki yıllarda güzel yurdumun bazı yerini arabamla gezdim. Arabayla gezerken kalacak yer ciddi anlamda sıkıntı oluyor. Karavanla gezmek bence bir ayrıcalık. Gece ya da gündüz uykumun geldiği yerde uyudum. Dinlendikten sonra yoluma devam ettim. Bir yere yetişme telaşına hiç düşmedim. nerede akşam orada sabahladım. Sanraki gezilerim biraz daha yavaş olacaktır diye düşünüyorum ve ona göre plan yapmaya çalışyorum. Karavanla gezmeyi aile boyu seviyoruz. Ayrıca sizin Karagül gezi yaınızı da büyük zevkle okudum. Önümüzdeki yıl için gezi planıma almayı düşünüyorum.