ozlemsoydan' Alıntı:Merhaba,
Güzel bir kaçış olmuş.
Gerçi oralarda bu kaçışlar pek sık yapılıyordur..
En çok imrendiğim alabalık ve jolo oldu
Afiyet olsun.
olmaz sa yaza dogru gelmek ısteyen arazıde ıs yapa bılecek araclarla ortak bır kuzu cevırmelı yayla etkınlıgı yaparızteginalp' Alıntı:Valla özlem hanım alabalık yiyemedik ama jolo çok fazlaydı. İki gün boyunca jolo yemekten normal yemek yiyemedim
Bu yaz yine kaçış yaparız inş. Pek sık olduğunu söyleyemem işin aslı. Ama en azından bu yaz yine yaylaya çıkmayı planlıyoruz.
Diğer tüm yorum yapan arkadaşlara tşk ederim. İnş böyle güzel geziler sizlere de nasip olur.
Gökhan kardeş geçen sana mesaj attım. Evet D.anadoluda off road grubu kurmak gerekiyor. En azından 4-5 araçta olsa bir araya gelip etkinlik yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum.
Benimde burada ne kadar kalacagım belli değil. ancak kaldığım süre zarfında keyfini de sürmek isterim. Nede olsa kışın eziyetini çekiyoruzz
Tekrar tşk'ler arkadaşlar
10 marta ızınım bıtıyor benden sana tavsıye olacak tek arac albır jlx kasa vıtara kafan rahatlasın kolay kolay arıza yaratmaz ve dogu anaoluda ıscılık ve ustalık gerektırmez herkes anlaya bılır az cok yakıt da gayet uygunteginalp' Alıntı:Benim şuan araba yok zaten
2 aydır sürekli sahibinden.com dayım.
Uygun bir araba bulsam alacağım. inş. yaza kadar zaten almış olurum
Sen ne zaman geliyosun izinden