Mesaj İçine Fotoğraf Eklemek

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,306

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,389
Tepkime Puanı
511
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi yapılan geziler ve etkinliklere ait fotoğrafları <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?action=Galeri">Fotoğraf Galerisi</a>ne yüklüyoruz. Ancak albümde saklanması gereken bu fotoğraflar dışında sadece yazdığımız konuya özel, herhangi birşeyi örnek olarak göstermek istediğimiz (beğendiğimiz bir çadır veya araç gibi) fotoğrafları mesaj içine yükleyelim. Böylelikle hem Fotoğraf Galerimizi izleyenler ne olduğunu ve neden yüklenildiklerini anlayamadıkları fotoğraflarla karşılaşmazlar, hem de çok daha pratik bir şekilde fotoğrafımızı mesaj içine yüklemiş oluruz.

Ve herkesten çok rica ediyorum, lütfen fotoğraflarımızı imageshack gibi sitelere yüklemek yerine mesaj içine yükleyelim. Imageshack gibi sitelere yüklenen fotoğraflar bir süre sonra siliniyor ve mesajların içleri boş kalıyor. Ayrıca mesaj içine fotoğraf yüklemek, imageshack sitesine fotoğraf yüklemekten çok çok daha kolay





 

Etiketler
Ynt: Mesaj İçine Fotoğraf Eklemek

sadece gezi ve etkinlikler mi?
mesela ben Face için albüm açtım. yada istanbul fotoğraflarım için de. Fotoğraf değeri taşıdığını düşündüğüm şeyleri albüm yaparak arşivliyorum galeride. Yanlış mu yapıyorum patron?