Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğma büyüme otuz küsür yıllık Mersinliyim...Atalarımız 800 yıldır bu topraklarda...Ama gene dee benim bile adını duymadığım bazı yiyeceklerden bahsediliyor
Tantuni kıyma ile değil , küçük küçük doğranmış et ile yapılır : ) Pişme esnasında içine hiçbir şey koyulmaz , sadece yağ ve su damlatılır kıvamını yakalayabilmek için . Soğan ve domates herşey bittikten sonra isteğe göre eklenir .
Ciğerci Apo'ya en son geçen Ramazan ayı'nda gitmiştim iftar için : ) onların mutfağı arka tarafta , o yüzden nasıl yapıldığı konusunda fikrim yok . Sadece bol bol salata çeşitlerinden getiriyorlar , lavaş ekmek getiriyorlar , ayranları lezzetli , ciğerler minik minik oluyor , özelliği o galiba , karnınızı doyuruyorlar o konuda şüpheniz olmasın . En sonda da çok güzel bir hesap getiriyorlar