mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta5che Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,328
Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Mersinin Toroslar bolgesindeki rotaları çok guzel, hep merak ettiğimiz rotalar. Karelerde çok guzel ellerinize sağlık...

Etiketler
Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

çok güzel görseller elinize sağlık yağmurlu havada dağda taşta gezmek farklı oluyor.
paylaşım için tşkler

Emwayyes' Alıntı:
çok güzel görseller elinize sağlık yağmurlu havada dağda taşta gezmek farklı oluyor.
paylaşım için tşkler
ülkemiz okadar güzelki gezmekle bitmez tarihi eserlerimiz tabiatımız var gönüllerimiz bir oldukca bu vatanımızı ve güzelliklerimizi cocuklarımıza torunlarımıza gelecegimize bırakacaz elbette yorumlarınız için tşkederim birdahaki gezimizde birlikte olmak dilegimle

çok güzel fotoğraflar elinizi sağlık.

MUSTANG' Alıntı:
çok güzel fotoğraflar elinizi sağlık.
mersin bölgesinin hertrafını biliyorum gezdik dolaştık kimi zaman pıkniye kimi zaman ava gittik . adana karahisarlı sal başı barakdagı feke saimbeyli tufanbeyli sarız elemanı karsavuran şarköyünde hakiki alabalıklar var ama adana bölgesinde cok merak ettigim yolllarda var şuana kadar gitmek nasip olmadı sizlerinde aramızda olup o yollardan hep birlikte gitmek istiyorum musatng . internet yokken elimizde havacıların haritasından bölge ve tepelere vadilere rakım yüksekliklerine bakarak merak ettigimiz yerlere giderdik . bir cok sevindigim olay var birde cok üzülüdügüm birşey . sevindigim sizlerle dogayı sevenlerle tam bir kafadengi aynı düşünçelere sahip gezenbilir ailesiyle tanıştıgım için cok sevinçliyim . üzüldügüm birşeyde babam rahmetligin bu günlerimizi görememesiydi . bizi bütün kötülüklerden uzak tutup küçüklümüzden buyana cok sevdigi tabiat sevgisini aşılayıp şimdi aramızda olmaması babamı rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun tüm mümin din kardeşlerimizinde. ( ta5che türkiye amatör 5 bölgesi mersin ) saim yel sevgi ve saygılarımla

Paylaşım için teşekkürler , harika yerler ...

Ben bu yolları yürüyerek geçmiştim birkaç sene önce : )

BTB_Wild' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler , harika yerler ...

Ben bu yolları yürüyerek geçmiştim birkaç sene önce : )
betül hanım wiz mersinlimisiniz birde bu yol baya uzak yürümekle bitmez ama kestirme patika yollar varsa bilemem bu yol olduguna eminmisiniz

Bu yollar derken arazi olarak kastetmiştim ben : ) evet biliyorum çok uzun yollar , hatta kestirmeden gitmek için kaybolmuştum , askerlere rastladım da onlar sağolsunlar araçlarına binmeme izin verdiler , o an ilaç gibi geldi valla çok yorulmuştum . Aslen nereli olduğum karmaşık biraz : ) adım betül değil : ) Born to be wild'in kısaltılmışı nickim : )

BEN MERSİNLİ DEĞİLİM AMA BİRAZ BİLİRİM ORALARI YÜRÜNMESİ COK ZORDUR VALLA HELAL OLSUN...

uzun bir mesafe ama kestirimler varsa onu bilemem

malialp' Alıntı:
Çok güzel fotograflar, tebrikler..
kısmet olursa birlikte gideriz mesajlarınıza bakmadınız galiba fysiniz varmı sizin

yanıtladım mesajları, facem yok, kullanmıyorum mesaj limitimi doldurmaya çalışıyorum :smiley:

17:01:2012 tarihinde öglen vaki manık dagına cıkmıştık cok yogun kar ve buzlanma vardı cıkışımız tam bir maceraydı resimler sonra geliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri