Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,ben Mete,20 yaşındayım ve bu benim net üzerindeki ilk forum üyeliğim,neden üye olduğuma gelirsek,dün Ntvde Serdar Kılıç adlı kişinin doğayla ilgili olan bir belgeselini izledim ve bir anda doğaya karşı bir ilgi doğdu içimde,sizlerden öğrenebilceğim ve paylaşabilceğim şeyler olduğu için üye oldum.Kendimi tanıtırsam,İstanbulluyum,Mimarlık eğitimi alıyorum,fanatik Fenerbahçeliyim ve şuan staj yaptığımdan dolayı Katarda yaşıyorum,şimdilik bu kadar,güzel zamanlar geçirmemiz dileğiyle ilk mesajımı sonlandırıyorum
Hoşgeldiniiiz, burdan her yaş grubundan her kafadan size her türlü yardımı yapmaya hazır biçok kişi bulabilirsiniz.
Doğru seçim.
Ayrıca o alevlenen doğa aşkını hiç kaybetmeyin.
Tanışma bölümünede yazabilirdiniz. Burası denkgelmiş buraya yazmışsınız Aramıza hoşgeldiniz.
Bahar aylarında bir haftalığına şu an staj yaptığın yerdeydim. Konaklama için Ezdan Tower'ı kullanmıştım ama pekde memnun kalmadım. Özetle ben o mevsim dayananamıştım ki bu sıcaklarda Allah kolaylık versin.